Un incendiu a izbucnit, duminică, la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 2 din Bucureşti, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, transmite News.ro. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri cu autoscara. Patru persoane au fost transportate la spital până în prezent, iar alţi cinci oameni primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD aflate la locul intervenţiei.

Mașină de pompieriFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că intervine pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor, Sectorul 2. Blocul are parter şi 8 etaje, fiind 36 de apartamente.

„La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara”, a arătat sursa citată.

Casa scării a fost afectată de fum şi de temperatura ridicată.

„Până la acest moment 4 persoane au fost transportate la spital şi alte 5 persoane sunt evaluate la locul intervenţiei”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

La acest incendiu au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, 2 autospeciale de descarcerare şi 5 ambulanţe SMURD.