Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Piteşti, transmite Agerpres.

PompieriFoto: Inquam Photos / George Călin

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, la etajul unu al clădirii. Nu sunt persoane surprinse în interior, nu sunt victime. (...) Pompierii au acţionat şi pentru degajarea fumului dens din încăpere", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN nu s-au înregistrat valori mai mari decât cele normale.

Incendiu a pornit, cel mai probabil, de la un aparat de aer condiţionat, conform primelor concluzii ale verificărilor efectuate de pompieri.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, de la o unitate interioară a unui aparat de aer condiţionat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Potrivit aceleiaşi surse, focul a distrus elemente de mobilier aflate în apropierea locului în care a izbucnit incendiul şi au fost afectaţi pereţii, din cauza degajărilor mari de fum. Nu au fost victime şi nici persoane surprinse în interior.