Un medic, în vârstă de 59 de ani, din cadrul Institutul C.C. Iliescu din Capitală a fost găsit mort, vineri, în unitatea sanitară, relatează News.ro și Agerpres. Cazul a fost preluat de Parchet.

SpitalFoto: Marian Mocanu | Dreamstime.com

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit inconştient, ulterior fiind declarat decesul.

''La data de 12 aprilie 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconştient. În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia'', a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit unor surse citate de News.ro, bărbatul era medic la Spitalul 'C.C. Iliescu' din Capitală și sunt luate în calcul toate pistele, inclusiv cea a unui gest suicidal, întrucât medicul ar fi lăsat un bilet.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.