Un incendiu violent a izbucnit în cursul nopţii de luni spre marţi la o fabrică de mobilă din oraşul Bocşa, flăcările manifestându-se în mai multe focare şi acoperind o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, citat de Agerpres.

PompieriFoto: Inquam Photos / George Călin

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare şi propagare rapidă, pe mai multe direcţii, pe o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi. Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate şi de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum şi la un uscător", a precizat sursa citată.

La faţa locului au fost mobilizate şase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, unul de prim ajutor, precum şi grupa operativă a Inspectoratului.

În sprijinul echipajelor de pompieri s-au deplasat şi o autospecială de stingere şi o cisternă de 30.000 litri din cadrul ISU Timiş.

Acţiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum.

Pompierii acţionează în continuare pentru stingerea incendiului, căutarea şi lichidarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale focului.

Nu au existat victime.