Trei persoane au fost rănite după un accident între un autoturism și o ambulanță SMURD la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și Șoseaua Panduri, a transmis Brigada Rutieră la solicitarea HotNews.ro. Potrivit ISUBIF, o persoană, pacient în ambulanță, a suferit traumatism cranio-cerebral, iar paramedicul SMURD și un copil din mașina implicată în accident au suferit contuzii. Toți trei au fost transportați la spital.

Accident pe calea 13 SeptembrieFoto: Captură video

18:45La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanță (bărbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma evenimentului rutier a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral, a precizat ISU București-Ilfov.

De asemenea, paramedicul din compartimentul în care se afla și pacientul prezenta contuzii. Ambii au fost transportați la Spitalul Universitar de 2 ambulanțe SMURD.

Din autoturismul implicat în accident, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD.

18:30 În urma accidentului au fost răniți un pasager al ambulanței SMURD, pacientul care se afla în ambulanță și unul din pasagerii din autoturism, a precizat Brigada Rutieră pentru Hotnews.ro.

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Universitar și una la Spitalul Grigore Alexandrescu.

--

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, ambulanța SMURD s-a răsturnat în urma coliziunii.

Cele trei victime primesc îngrijiri medicale la fața locului și urmează a se stabili ulterior dacă vor fi transportate la spitale.

Poliția Rutieră a aplicat restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Strada Dr. Rainer și benzile 1 si 2 pe Calea 13 Septembrie către Șoseaua Progresului.