Poate că e aniversarea voastră, ori poate că vrei să îi întorci favoarea partenerului tău pentru toate darurile primite de 1 și 8 martie. Ori poate că doar vrei să-i arăți că ții la el printr-un cadou bine ales, dar încă nu știi cert unde anume să țintești. Acest articol își propune să îți aducă în vizor câteva idei potrivite de cadouri pentru partenerul tău, cu accent pe cele a căror utilitate crește acum că a venit primăvara.

Idei ingenioase de cadouriFoto: Unsplash.com

Ce daruri să îi faci partenerului tău primăvara aceasta?

Articole vestimentare

Un cadou drăguț pentru cel drag ție ar putea fi un sacou de primăvară, care să înlocuiască geaca ce îi ținea de cald în perioada friguroasă. Ori, dacă e genul mai sportiv, îi poți lua un trening, chiar de la brandul favorit. Ce e important să ai în vedere e să te asiguri înainte că i-ar plăcea articolul vestimentar pe care îți propui să îl iei. Spre exemplu, îi poți arăta la mall un sacou „pe care te gândești să îl iei de ziua acelui prieten comun”, ori să îi arăți pe internet o imagine cu un echipament sportiv și să îi spui „pare ceva ce ai purta tu”.

Set de anvelope noi

Un gest care să îi arate că te-ai gândit la el e să pregătești tu schimbarea anvelopelor de iarnă cu unele de vară. Asta nu înseamnă să le schimbi propriu-zis, ci să te interesezi, poate chiar de la el, pe ocolite, ce cauciucuri de primăvară vrea să achiziționeze. După ce afli mai multe detalii, poți intra pe Janta.ro și alege un set potrivit de acolo. În plus, poți apela la o vulcanizare pentru a programa schimbarea noilor cauciucuri.

O insignă cu semnificație

O atenție foarte potrivită primăvara e varianta pentru bărbați a unui mărțișor – o insignă. Insigna, amuleta sau pin-ul pot avea reprezentate o echipă sportivă, poate un model militar, ori chiar sigla locului său de muncă. Acest cadou este și o referință drăgăstoasă care corespunde mărțișorului pe care ți l-a dăruit el, dar și o dovadă că știi care sunt lucrurile de care îi pasă. Atenție totuși, este posibil ca el să nu poarte insigna, dar să o păstreze alături de lucrurile tare dragi de care are mare grijă.

Vacanță surpriză

Un cadou potrivit în orice perioadă a anului este programarea unei mini-vacanțe surpriză. Primăvara e un sezon potrivit, fiindcă are câteva perioade de weekend prelungit în care să încadrezi această vacanță, cum ar fi unele din zilele din jurul Paștelui sau cele apropiate de 1 mai. Această mini-vacanță poate fi o călătorie care să surprindă aspectele cele mai frumoase ale primăverii. Spre exemplu, puteți vizita un oraș cu grădină botanică, cum ar fi Iașiul sau Clujul, ori unul cu parcuri minunate, precum Craiova sau Bucureștiul.

În final, e important să ții minte că parte din magia cadoului vine din faptul că e primit de la tine. Asta înseamnă și faptul că nu trebuie să te chinui mai mult decât e cazul, astfel încât să oferi un cadou grandios care e posibil să pună presiune pe viitoarele intenții ale partenerului de a-ți pregăti daruri la rândul său. Păstrează simplitatea și ține minte că se va bucura mult să vadă că ești atentă și te gândești la el!