Trenurile care au circulat spre și dinspre Aeroport au avut întârzieri din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia, a anunțat CFR SA. Unele trenuri au avut și peste 60 de minute întârziere, iar problemele au fost între orele 8.40 și 10.20. La ora 10.00, traficul feroviar a fost reluat.

Tren in gara de la AeroportFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Automotorul 7038, care circulă în relația București Nord - Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (București - Aeroport) și R 10108 (Aeroport - București Nord) staționează temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia, anunță CFR SA.

Trenurile care circulă la această oră pe relația Gara de Nord - Aeroport și retur vor înregistra întârzieri atât în stațiile de îndrumare, cât și la destinație.

UPDATE La ora 10.00, compania de infrastructură a anunțat reluarea traficului

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar între stațiile Mogoșoaia și Pajura a fost reluat începând cu ora 9:45, după retragerea automotorului defect din linie curentă, în stația Mogoșoaia.

Reamintim faptul că, în jurul ore 8:38, trenul 7038 format din automotor, care circulă în relația București Nord - Urziceni, a rămas defect între stațiile Pajura și Mogoșoaia, iar până la sosirea unui altui automotor de ajutor, necesar pentru retragerea garniturii defecte din linie curentă, trenurile R 7915 (București Nord - Aeroport) și R 10108 (Aeroport - București Nord) au staționat temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.