​Cea de-a doua ediție a Festivalului MASSIF este aproape. Așa că, peste câteva zile, iubitorii de sporturi de iarnă și muzică bună sunt așteptați pe platoul Pârtia Bradul, în Poiana Brașov.

Cu VELO vei avea parte de experiențe ieșite din tipareFoto: VELO

Și pentru că VELO iubește distracția și muzica, s-a alăturat celui mai cool festival de pe pârtie, din Europa Centrală și de Est.

Tot ce ai de făcut este să te pregătești pentru orele de dans care vor urma și să-ți aduni prietenii pe platoul Pârtia Bradul, în Poiana Brașov, între 14-17 martie.

VELO îți garantează muzică bună, artiști internaționali și români, activități montane și multă distracție pe pârtie, în Poiana Brașov.

Și ca experiența să fie una cu adevărat memorabilă, îți pregătim și pe pagina noastra de Instagram multe suprize! Tot ce ai de făcut este să rămâi cu ochii pe noi.

Artiști intenaționali pe Main Stage

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré sunt artiștii internaționali care vor fi prezenți pe scena MASSIF. Iar acestora li se alătură și nume consacrate din muzica românească: Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Și pentru că VELO este minunat în mod ciudat, așteaptă-te la experiențe cu adevărat ieșite din tipare. Dar nu-ți spunem mai multe, ci doar că ne pregătim corespunzător ;) Pentru mai multe detalii despre ce te așteaptă la MASSIF 2024, urmărește pagina de Instagram VELO România. Îți promitem să te ținem la curent cu ultimele noutăți!

VELO, noua gamă de pliculețe cu nicotină

Pliculețele VELO pot fi folosite oriunde și oricând. Sună puțin ciudat, nu-i așa? Pliculețe cu niciotină. Și chiar este. Dar este și atât de minunat, în același timp. Imaginează-ți acel răsfăț al aromei pe care ți-l poți oferi oriunde, oricând. Fără fum*, fără scrum*, fără grija cablurilor sau a bateriei. Este atât de simplu să folosești Velo! Tot ce ai de făcut este să Deschizi, Încerci și Savurezi

Brățările pentru festival, de la insulele glo

Nu uita că îți poți schimba biletul electronic în brățără pentru festival între 8 și 11 martie (între orele 12.00-20.00) la la Insulele glo™ din Băneasa Shopping Center (București), AFI Mall (Brașov) și Iulius Mall (Cluj).

Cu cine ne vedem pe pârtie? VELO o să fie acolo cu chef de distracție. Fă-ți bagajele și hai la MASSIF!

*18+ Acest produs nu este lipsit de riscuri și conține nicotină. Nicotina generează un grad ridicat de dependență.

Articol susținut de VELO