Poliţiştii din Piteşti l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul căutat după ce a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz, în luna ianuarie.

Suspect reținutFoto: DreamsTime

„Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Piteşti, a fost audiat. În cursul acestei zile, după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă", a precizat IPJ Argeş, într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Tânărul s-a prezentat vineri seara pentru a fi audiat, după ce poliţiştii făcuseră anterior publice imagini cu incidentul produs în luna ianuarie.

„Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (...) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie", au anunţat cu o zi în urmă reprezentanţii IPJ Argeş.

Suspectul, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.