Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, este cercetat pentru lovire și amenințări după ce el și un suporter al oltenilor ar fi bătut un avocat chiar în fața clubului de fotbal, scrie Gorj Online.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Adrian Mititelu recunoaște că a avut loc o ceartă, dar susține că doar la împins pe avocat.

Mititelu îl acuză pe acesta că i-a înjurat fiul prin mesaje și de aici a pornit întreg scandalul.

„În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin.

Polițiștii au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani ar fi fost amenințat cu acte de violență, fiind lovit în zona feței de un bărbat de 56 de ani, iar ulterior de un altul de 45 de ani care l-ar fi lovit pe în zona corpului.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, desfășurându-se activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.