​Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineața în Cluj-Napoca, pe Calea Baciului. După o intervenție de aproximativ o oră, pompierii au reușit să stingă flăcările. Nu există victime în urma incendiului, conform pompierilor.

Mașină de pompieriFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Incendiul a putut fi văzut din mai multe zone ale Clujului, scrie publicația locală monitorulcj.ro.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Cluj, conform sursei citate anterior.

Pentru locuitorii din zonă a fost emis un mesaj Ro-Alert, prin care oamenii au fost îndemnați să rămână în case și să evite zona.

După localizarea incendiului, pompierii clujeni au cerut sprijinul colegilor din județele Bihor și Sălaj, însă cele două autospeciale trimise în ajutor au fost întoarse din drum, deoarece nu a mai fost nevoie de intervenția lor, conform Agerpres.