​Un bărbat a fost ucis sâmbătă noapte după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Mașină de polițieFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Poliția din Dâmboviţa a anunțat duminică dimineață că un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Trei suspecţi în acest caz au fost prinși și duși la Poliţie, anchetatorii afirmând că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan.

  • „În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat IPJ Dâmboviţa într-un comunicat.
  • Potrivit sursei citate, suspecţii - trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani - se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei „să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”.
  • Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Digi24.ro relatează că în respectivul hotel se aflau la acel moment mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. Surse din anchetă au precizat că Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați de polițiști în calitate de martori.

Victima, înjunghiată în spate cu 10 lovituri de cuțit

Antena3.ro scrie că Alex Velea a fost chiar surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment.

Incidentul s-a produs la hotelul de patru stele Belmont.

Anchetatorii afirmă că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan. Victima a fost înjunghiată în spate cu 10 lovituri de cuțit. După ce au comis fapta, suspecții au fugit cu o mașină. Ei au fost prinși la vechea cabană „Ciubul cu Dor”, relatează G4Media.ro.

Potrivit publicației, principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani. „În urma unui conflict spontan, numitul Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către numitul Marin Laurențiu, de 31 ani, care se află în custodia Poliției Fieni”, au informat sursele G4Media.

Cei arestați de poliție fac parte dintr-un temut clan din București / Conflictul ar fi izbucnit de la muzica lăutarilor de la petrecere

Antena 3 relatează că cei trei bărbați care se află în custodia Poliției sunt frați și fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Aceștia ar fi băieții vrăjitoarei Sidonia.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului.

Potrivit surselor citate de postul TV, cântărețul Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

În acest moment, cei trei frați sunt reținuți. Unul dintre ei, Laurențiu Marin zis Solomon, este considerat autorul acestei crime.

UPDATE 18:45 Cei trei suspecți au fost reținuți, în urma audierilor, informează IPJ Dâmboviţa.

(Foto articol: Vlad Ispas | Dreamstime.com)