​Când plasticul reprezintă o adevărată problemă pentru natură dar și pentru cei din jur, atunci apare o dilemă. Pentru unii o mare dilemă, pentru alții o mai mică dilemă, depinde de cum vede fiecare această chestiune. Cert este că în ultimii ani, consumul plasticelor a devenit o reală problemă pentru mediu. Cei care administrează localuri și care se ocupă de stocurile noi de ambalaje ar trebui să se gândească și la impactul pe care îl au aceste consumabile, mai ales dacă acestea ajung în natură.

Ambalaje biodegradabileFoto: snick-ambalaje.com

O soluție potrivită pentru cei ce sunt în căutare de noi consumabile, de ambalaje sustenabile vine din partea lui Snick Ambalaje. Acest furnizor oferă posibilitatea cumpărării unor ambalaje moderne pentru catering si street food sustenabile, unele realizate din materiale biodegradabile. Cei care le folosesc nu trebuie să își facă griji, acestea sunt rezistente și promit să se comporte exact ca cele din plastic, ba mai mult pot fi reciclate după ce sunt folosite.

La Snick Ambalaje ai de unde alege gama ideală pentru locația ta

Având în vedere că acest furnizor are o gamă diversă de produse, vei putea alege consumabilele dorite în diverse concepte. Alb, crem sau poate negru, în funcție de cum îți dorești să arate întreaga ta gamă de consumabile. Boluri de unică folosință, farfurii plate, capace, paie, pahare, platouri pentru diverse aperitive sau cutii pentru pizza sau torturi, poți să alegi ceea ce ai nevoie din cadrul acestui furnizor.

Cât despre prețurile pe care le oferă acest furnizor, trebuie să știi că acestea sunt unele decente iar la comenzi mai mari se acordă și reduceri de preț semnificative. Vei putea să ai grijă de bugetul tău cumpărând ceea ce ai nevoie pentru afacere. În acest fel vei avea control asupra finanțelor și nu îți va lipsi vreun ambalaj din bucătărie.

Mulți nu se gândesc la asta, dar clientul își poate forma o primă impresie despre local și prin prisma ambalajelor în care primește mâncarea comandată. Dacă consumabilele sunt unele de calitate, atunci și mâncarea va fi depozitată altfel și nu va fi vărsată prin pungă. Este și acest aspect important pentru cei care doresc să-și îmbunătățească felul în care livrează mâncarea. Poți să ai acest lucru în vedere atunci când alegi un furnizor de unde îți poți comanda consumabilele de care ai nevoie.

Comandă în prealabil și testează produsele dorite

De la Snick Ambalaje poți comanda sacoșa cu mostre care poate conține toate acele produse pe care vrei să le încerci. Ce spui să le supui un mic test și să vezi care rezistă testului? Ulterior vei putea să comanzi și să vezi că nu te-ai înșelat alegând acele consumabile. Acestea se pot personaliza după bunul plac, deci ai putea să te gândești la un model sau un mesaj pe care ți-ai dori să-l aibă ambalajele.

Comandă de pe snick-ambalaje.com produsele dorite și cere mai multe detalii despre ambalajele sustenabile de care are nevoie afacerea ta.