Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, care în urmă cu câteva zile a susținut că a cumpărat mâncare pentru trei zile cu 46 de lei, a revenit, joi, spunând ce și-a luat cu acești bani: două pâini, două sticle de lapte, o caserolă cu humus și una cu fasole bătută.

Primarul Robert NegoițăFoto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Robert Negoiță a declarat la emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, că a cumpărat mâncare pentru trei zile cu 46 de lei, de la un magazin de cartier, și că el este „foarte econom”.

Joi, el a revenit și a spus, într-o intervenție la Antena 3, ce a cumpărat cu 46 de lei.

  • „Aș vrea să se înțeleagă faptul că exprimarea a fost nefericită, iar înțelegerea pe măsură...Întrebarea era dacă sunt bogat.
  • I-am spus că sunt foarte econom, iar acum vă spun exact ce am cumpărat de 46 de lei: două pâini, două sticle de lapte și două caserole, una cu humus și una cu fasole bătută”, a spus Robert Negoiță, la Antena 3, conform Digi 24.

Întrebat de jurnalista Antena 3 CNN dacă doar asta a mâncat în acele zile la care se referă, Negoiță a răspuns: „Aproximativ. Probabil că mai completez cu alte mici chestii, precum un măr sau alte produse de genul. Ce am vrut eu să spun și să transmit e că mănânc puțin și foarte simplu, iar asta e o realitate”.

Chestionat dacă ține vreo dietă anume, primarul a spus că da: „Vă asigur că am mai puțin de 70 de kilograme și nu îmi e ușor, fiindcă sunt un pofticios. Fac și post intermitent. De cele mai multe ori mănânc o dată pe zi”.