Camelia Tișe, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe, a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei din Cluj-Napoca, a transmis Poliția, potrivit Agerpres.

Masini de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
  • „La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliţia Cluj-Napoca a fost sesizată că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie de 47 de ani.
  • Ajunşi la domiciliul femeii, poliţiştii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind începute cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă”, a transmis Poliția Județeană Cluj.

Reprezentanții Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj au confirmat informația, la solicitatea Ziua de Cluj: „O femeie de 47 de ani a fost găsită decedată, luni dimineață, într-un imobil din Cluj-Napoca", au transmis reprezentanții SAJ Cluj.

Camelia Tişe şi Alin Tişe au divorţat în 2018 şi au împreună un băiat de 13 ani. Femeia era notar public. Divorțul Cameliei și al lui Alin Tișe, al căror naș a fost primarul Emil Boc, a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care și-au împărțit-o.

Camelia Tișe locuia în blocul turn din Piața Mihai Viteazu construit de familia Tișe. Ea avea biroul notarial tot acolo, conform clujust.ro.