O tentativă de sinucidere a avut loc luni dimineață la stația de metrou Orizont din Drumul Taberei, a anunțat Metrorex, adăugând că circulația trenurilor a fost afectată de incident. Victima este un bărbat de 46 de ani, care a fost preluat de o ambulanșă și dus la spital.

Metrou BucureștiFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea
  • UPDATE Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1, a informat Metrorex.

„În jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței a avut loc o tentativă de suicid. În acest moment, circulația trenurilor a fost reorganizată și se circula alternativ între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1”, a transmis anterior compania.

„Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, a adăugat sursa citată.

Conform Poliției Capitalei, persoana care s-ar fi aruncat în fața trenului, în timp ce acesta intra în stație, este un bărbat în vârstă de 46 de ani.

„Un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru îngrijiri de specialitate”, a mai precizat Poliția.