Bebeluşul de patru luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi după ce apartamentul în care locuiau a luat foc a murit la spital, relatează News.ro. Copilul fusese adus în stare critică, el fiind resuscitat. Mama sa a suferit mai multe fracturi şi un traumatism la coloană.

Incendiu intr-un bloc din IasiFoto: DSU

Bebeluşul, era internat în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit medicilor, el avea un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei şi o contuzie toraco-abdominală. Copilul a necesitat resuscitarea după ce intrase în stop cardio-respirator.

Mama copilului este internată la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, starea acesteia fiind gravă. Ea a suferit o fractură de bazin, o fractură a membrului inferior, dar şi un traumatism de coloană. Totodată, femeia prezintă arsuri de gradele I şi II la nivelul unei mâini.

Femeia s-a aruncat de la etajul al treilea cu bebelușul în brațe, după ce apartamentul în care se aflau a luat foc, iar ea a rămas blocată cu copilul într-o cameră.