Un bărbat care circula pe șosea într-o localitate din Maramureș a fost spulberat cu mașina de către un preot care mergea la sfințirea caselor de Bobotează și care și-a continuat drumul, lăsând victima întinsă pe asfalt.

ambulantaFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Accidentul s-a produs marți, în localitatea Oncești, iar imaginile au fost publicate de site-ul vasiledale.ro.

În imagini - cu un puternic impact emoțional - se poate vedea cum un bărbat merge singur pe drum, iar la un moment dat este lovit de o mașină și aruncat la pământ. După impact, șoferul pare să încetinească, dar apoi își continuă drumul, în timp ce victima rămâne întinsă pe șosea.

Conform Poliției Maramureș, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați despre accident prin 112, iar victima - un bărbat de 68 de ani - a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost dusă la spital.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un bărbat de 69 de ani, din Bârsana, care apoi a plecat de la fața locului, deplasându-se spre Sighetu Marmației.

Site-ul vasiledale.ro scrie că la volanul autoturismului se afla preotul pensionar din localitatea Nănești, care mergea spre Sighetu Marmației, în zona Câmpul Negru, pentru a lua parte la sfințirea caselor de Bobotează.

În acest caz, Poliția a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.