Un tânăr de 21 de ani din Vicovu de Jos a fost încătușat de polițiști și dus la secție după ce a refuzat să părăsească coada de mașini de la McDonald's care bloca circulația pe bulevardul din centrul municipului Suceava, conform Știri Suceava. Șoferul a primit și o amendă de aproape 6.000 de lei și i-a fost suspendat permisul auto.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Incidentul s-a produs luni seară, în zona McDonald's din centrul municipiului Suceava, unde coada de mașini care aștepta la drive-thru ieșise din parcarea restaurantului și ocupase prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu.

Un echipaj de poliție a intervenit pentru a degaja traficul, însă un tânăr aflat la volanul unui autoturism Mercedes cu numere provizorii a refuzat să părăsească coada, insistând că vrea să aștepte pentru a-și comanda mâncare.

Polițiștii l-au imobilizat și încătușat pe tânăr, ducându-l la secție, potrivit Știri Suceava.

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a primit o amendă de 5.945 de lei, pentru mai multe contravenții, printre care blocarea intersecției și nerespectarea indicațiilor polițiștilor. De asemenea, i-a fost suspendat permisul auto pentru 30 de zile, pentru „nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.