Poate fi o treabă descurajantă, mai ales când dai ochii cu prețurile, dar e o sarcină pe care nu ar trebui să o neglijezi. Ce articole vestimentare trebuie să poarte copiii la schi?

Îmbrăcămintea specială pentru schi le asigură copiilor confortul de care au nevoie pentru a petrece un timp minunat pe pârtieFoto: Shutterstock

Îmbrăcămintea copiilor la schi sau la săniuș influențează direct timpul pe care îl pot petrece copiii afară, precum și distracția și ușurința cu care se pot mișca pe pârtie. Pentru a vă asigura că se simt confortabil, că nu se încălzesc prea tare sau că nu le va fi frig, alegeți cu grijă îmbrăcămintea pentru schi sau săniuș, urmând indicațiile de mai jos:

Menținerea corpului cald și uscat este cel mai important lucru când vorbim despre îmbrăcămintea copiilor la schi. Purtarea mai multor straturi subțiri de haine, pe care le pot scoate sau adăuga pe parcursul zilei pe măsură ce vremea se schimbă (așa cum se întâmplă atât de des!) este ceea ce le va oferi copiilor confortul de care au nevoie pentru a schia. Așadar, regula nr. 1 este să avem un strat de bază (termic, pe piele), un strat mediu și unul exterior (impermeabil și anti-vânt). Alături de alte piese vestimentare importante, cum ar fi șosete de calitate, mănuși călduroase sau mănuși speciale (cu un deget și confecționate din nailon) și ochelari de protecție.

CITEȘTE CONTINUAREA PE TOTUL DESPRE MAME