Un șofer din Cluj-Napoca a avut o întâlnire inedită pe un drum care leagă municipiul de comuna Feleacu. O cămilă se plimba agale pe mijlocul șoselei.

Camilă în ClujFoto: Captură TikTok

Conform Știri de Cluj, camila provine de la Wonderland Resort, care a adus-o din Austria în comuna Feleacu, unde complexul vrea să facă un parc zoo.

„Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, au spus reprezentanții resortului.

Mamiferul umblă acum liber în zonă.

@dru26x Fain la Cluj \uD83E\uDD23\uD83D\uDE33 #camila #clujnapoca #fyp #5pasidebine #fypシ #trending #romania #feleacucluj #amuzant #like ♬ original sound - Dru26x

„O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, au precizat cei de la complexul turistic.

„Fain la Cluj!”, a fost mesajul șoferului care a publicat imaginile cu mamiferul care se afla pe șoseaua care leagă Cluj-Napoca de Feleacu.

„Dacă avem prețuri de Dubai la locuințe”, a răspuns ironic un internaut.