Vrei să arăți strălucitoare, să radiezi la petrecerile de Sărbători? Îți recomandăm rutina suedeză FOREO în 3 pași, pentru un ten splendid, mai important decât orice coafură sofisticată, machiaj elaborat, rochie de seară sau pantofi eleganți. Fii vedeta petrecerii, începe acum!

Sărbătorile sunt momentul ideal să începi rutina FOREO de îngrijire a pieliiFoto: Foreo

În 2023, FOREO își celebrează cea de-a 10-a aniversare prin lansarea unei rutine suedeze de îngrijire revoluționare, care se concentrează pe ideea de frumusețe naturală și piele sănătoasă. Aceasta se bazează pe 3 pași, aducând rezultate senzaționale. La baza rutinei se regăsesc 3 dintre cele mai renumite produse FOREO: LUNA 4, BEAR și UFO 2. În doar 5 minute, ai parte de un răsfăț pur.

O rutină de self-care complexă te poate face să te simți obosită și să dureze la fel de mult precum un antrenament intens la sală. Însă, datorită tehnologiei de ultimă oră, FOREO a reușit să creeze niște dispozitive care îți oferă pielea perfectă, fără a petrece ore în șir în baie sau într-un salon cosmetic.

Rutina de frumusețe suedeză include 3 pași: curățarea, lifting-ul și hidratarea.

Primul pas începe cu o curățare a tenului ce durează 1 minut. Aceasta se realizează cu LUNA 4, un dispozitiv care, prin pulsațiile T-Sonic și punctele de contact din silicon, îndepărtează impuritățile prinse adânc în pori. Este dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdărie, sebum și reziduuri de machiaj și este de 35 de ori mai igienic decât pensulele cu peri de nailon.

Al doilea pas reprezintă un lifting facial oferit în 2 minute de BEAR, primul dispozitiv medical cu microcurent și sistem anti-șoc aprobat de FDA din lume. BEAR 2 îmbunătățește vizibil semnele de îmbătrânire și antrenează cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Folosind microcurent și pulsații T-Sonic, dispozitivul oferă un conturul al feței superb și reduce semnele de îmbătrânire. Este dovedit clinic că diminuează aspectul ridurilor și al liniilor fine și oferă fermitate și elasticitatea pielii în doar 1 săptămână de utilizare.

Cel de-al treilea pas are la bază beneficiile UFO 2, care asigură o hidratare imediată și de lungă durată. Acest dispozitiv are capacitatea să crească nivelul de hidratare cu 126% în doar 2 minute, păstrând efectul până la 6 ore. Mai mult de atât, UFO 2 dispune de o combinație de termoterapie, crioterapie, terapie cu lumină LED și masaj T-Sonic, care utilizată alături de măștile faciale FOREO oferă rezultate de neegalat.

FOREO deține cu mândrie o rutină de frumusețe suedeză care este orientată spre promovarea unui aspect impecabil și sănătos al pielii.

Nu mai aștepta, descoperă toate beneficiile acesteia chiar acum pe douglas.ro și achiziționează produsele FOREO!

Vei fi copleșită de complimente pentru cum arăți.