​La Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri video, aducem împreună oameni talentați din diverse medii și industrii, cum ar fi Producers, Software Engineers, DevOps Engineers, Game Designers, Graphic Designers, UX Designers, Quality Designers, Project Managers și mulți alții, toți uniți de o pasiune comună: de a da viață celor mai cunoscute și apreciate jocuri video din lume!

Descoperă beneficiile și avantajele unice oferite de Electronic Arts RomâniaFoto: Electronic Arts

Dacă visezi să lucrezi cu tehnologii de ultimă generație și pentru cele mai populare francize de jocuri video, cum ar fi EA SPORTS FC, dacă ești o persoana creativă, cunoști unul sau mai multe limbaje de programare, tehnici de animație sau design, ai o atenție deosebită la detalii sau cunoștințe în quality design, atunci locul tău este alături de noi!

Descoperă beneficiile noastre, află care sunt extra avantajele de care te bucuri și vezi cum îți poți începe cariera alături de noi.

NE BUCURĂM DE SUCCES ÎMPREUNĂ

Primești acțiuni Electronic Arts

Știai că poți să deții o bucățică din Electronic Arts? Când te alături echipei Electronic Arts România, primești în pachetul salarial, pe lângă multe alte beneficii, și acțiuni EA. Acestea sunt acordate angajaților eligibili sub formă de unități, iar fiecare unitate este egală cu valoarea de piață a unei acțiuni EA la momentul acordării. După o perioadă de 1 an, apoi la fiecare 6 luni pe parcursul a încă 2 ani, acțiunile acordate se vestuiesc și se transformă în acțiuni reale EA, asupra cărora ai control total și poți decide dacă vrei să le vinzi sau să le păstrezi.

Poți folosi această sumă generoasă pentru a-ți îndeplini o parte din dorințe. De exemplu, poți să dai avansul pentru casa mult visată, poți să îți cumperi o mașină super cool sau să călătorești în jurul lumii!

Poți cumpăra acțiuni Electronic Arts cu discount

Îți susținem evoluția și în zona financiară, unde poți atinge de asemenea diverse obiective, indiferent de cât sunt de îndrăznețe. Astfel, poți cumpăra acțiuni EA cu un discount de până la 15%. Înscrierea în acest program este complet voluntară, iar contribuția ta poate varia între 2% și 10% din salariul tău lunar.

Primești bonus anual de performanță

În fiecare an, rezultatele incredibile ale colegilor noștri ne ajută să atingem, și deseori să depășim, obiective din ce în ce mai ambițioase. Aceste eforturi sunt văzute, sărbătorite și recompensate printr-un bonus anual, în semn de recunoaștere a muncii, a efortului și a rezultatelor obținute. Bonusul reprezintă un procent din salariul anual brut și este acordat în funcție de performanța individuală, a echipei și a companiei. Bonusul este acordat în luna iunie a fiecărui an.

AVEM GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA

Sănătatea ta este o prioritate pentru noi. La Electronic Arts România, îți oferim un pachet extins de îngrijire medicală care te protejează atât pe tine, cât și pe cei dragi ție.

Planurile noastre de îngrijire medicală acoperă:

Asigurare Premium de Sănătate, care acoperă numeroase servicii de ambulatoriu și spitalizare, monitorizarea și tratarea afecțiunilor acute și preexistente, multiple opțiuni de servicii de recuperare medicală etc.

New Baby Support: Pentru colegele noastre care urmează să devină mame, asigurarea acoperă și monitorizarea pe tot parcursul sarcinii. În plus, compania oferă o indemnizație de naștere, pentru angajații care devin părinți. De asemenea, pentru colegii proaspăt deveniți părinți, fie ei părinți naturali sau adoptivi, compania oferă un concediu plătit, timp de 4 săptămâni, în primii 2 ani de la nașterea sau adopția copilului.

Abonament Medical pentru îngrijire preventivă, pentru a fi mereu cu un pas înainte cand vine vorba de sănătatea ta.

ECHILIBRUL TĂU ESTE ESENȚIAL PENTRU NOI

Știm că uneori poate fi dificil să găsești echilibrul între carieră și viața ta personală. Pentru că ne dorim să îți menții acest echilibru, am pregătit programe dedicate de Mental Wellbeing care să te susțină.

Modern Health: Ai acces la o varietate de resurse, inclusiv la sesiuni de coaching și terapie cu profesioniști de top, disponibile atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Vei găsi meditații ghidate și cursuri online menite să te ajute să îți îmbunătățești relațiile, obiceiurile și chiar să înveți noi abilități.

Beneficii pentru Fitness: Rămâi în formă cu beneficiile noastre pentru fitness. Anual, oferim o sumă de bani pentru a fi folosită în scop de fitness sau wellbeing, fie că este vorba de a-ți acoperi abonamentul la o sală de sport sau de a-ți achiziționa echipament sportiv, device-uri sau aparate de sport.

Viața la birou: Ți-ar plăcea să îți începi ziua de lucru cu o cafea proaspătă, cu fructe la discreție sau cu o oră de yoga ori pilates? Toate acestea sunt posibile la noi.

În clădirile noastre, situate în AFI Park București, te vei bucura de un design modern, care urmează cele mai noi tendințe în domeniu, de aparatură și tehnologie de ultimă generație, te vei putea relaxa în zonele noastre de recreere, unde vei găsi mese de ping-pong, scaune de masaj, darts și, desigur, săli dotate cu cele mai noi jocuri, console PS5 și XBox.

Vei avea ocazia de a socializa constant cu ceilalți colegi, atât la diversele evenimente de echipă pe care le organizăm, cât și la petrecerile de studio.

Poți beneficia de nenumărate discounturi la diverși furnizori: restaurante, servicii de întreținere, relaxare, entertainment, dar te și poți delecta cu o carte bună oferită de Bookster.

Ți-ar plăcea să îți închei ziua de lucru jucând fotbal sau basket în echipele companiei? Vino la noi în echipă și vei avea ocazia să experimentezi și acest lucru!

SUNTEȚI GATA DE JOC?

Ne este bine când ne jucăm împreună

Când intri în echipa EA, te bucuri gratuit de jocurile pe care le dezvoltăm împreună. Astfel, îți oferim anual un număr de puncte pentru a-ți achiziționa majoritatea jocurilor noastre.

Noua ta consolă te așteaptă

Te gândești la următoarea ta consolă? Ce-ar fi dacă ți-am spune că te putem ajuta să fie a ta. La Electronic Arts România contribuim alături de tine la achiziționarea unei noi console. De ce să mai aștepți când poți începe să te joci chiar acum?

IA-ȚI TIMP PENTRU TINE

Știm cât de mult contează timpul liber pentru fiecare dintre noi, așa că, pe lângă cele 21 de zile de concediu anual, poți beneficia de multe alte zile libere pentru diferite evenimente speciale din viața ta. În plus, poți beneficia de concediu de paternitate, de îngrijitor, de studiu sau pentru alte sărbători religioase.

Atunci când în viața ta se întâmplă evenimente frumoase, cum ar fi de exemplu căsătoria, sărbătorim alături de tine și îți oferim o multitudine de opțiuni de zile libere care se adaugă celor 21 de zile de concediu standard.

Atunci când viața ne aduce și evenimente neașteptate sau nedorite, venim în sprijinul tău cu zile libere adiționale în care să poți avea grijă de cineva bolnav, zile de doliu, care te ajută să fii alături de cei dragi în momentele grele și să te echilibrezi.

În plus, oferim ziua de luni liberă atunci când o sărbătoare legală cade în weekend.

Vacanța de iarnă durează mai mult la Electronic Arts România. De ce? Pentru că ne închidem complet studioul între 25 decembrie și 2 ianuarie, din dorința de a ne oferi o pauză binemeritată și de a ne bucura împreună cu familia și prietenii. Această perioadă se adaugă la zilele oferite prin concediul standard.

Vrei să afli mai multe despre noi și beneficiile noastre? Descoperă rolul care ți se potrivește pegetinthegame.roși hai să explorăm împreună cum ar putea arăta povestea ta alături de noi.

Vino în echipa Electronic Arts România. Cariera ta la următorul nivel.

​Articol susținut de Electronic Arts România