În timp ce o mulțime de celebrități au ales să stea departe de rețelele de socializare și să rămână discrete în ceea ce privește viața personală, există și exemple de personalități publice care sunt prezente pe social media și care au ales să împărtășească comunităților lor subiecte care prezintă interes pentru ele sau aspecte care țin de viețile lor personale.

InstagramFoto: freepik.com

Printre acestea din urmă se numără și Selena Gomez, care ocupă în prezent primul loc în topul celor mai urmărite celebrități de pe Instagram. Actrița, cântăreața și producătoarea se bucură în prezent de peste 400 de milioane de urmăritori pe această rețea de socializare. Află cum artista a devenit cea mai urmărită celebritate pe Instagram!

Cele mai urmărite femei pe Instagram în 2023

În 2023, Instagram rămâne una dintre cele mai populare platforme de socializare din lume, iar celebritățile se folosesc cu pricepere de conturile lor pentru a-și ține fanii la curent cu viața lor. Potrivit unui raport recent al BBC, iată care sunt cele mai urmărite femei de pe Instagram în acest an:

  1. Selena Gomez - 429 milioane de urmăritori
  2. Kylie Jenner - 399 milioane de urmăritori
  3. Ariana Grande - 379 milioane de urmăritori
  4. Kim Kardashian - 364 milioane de urmăritori
  5. Beyoncé - 317 milioane de urmăritori

Aceste cifre impresionante arată că Selena Gomez domină lumea Instagramului în 2023, cu un număr de urmăritori care depășește 400 de milioane pe această rețea de socializare.

Selena Gomez, cea mai urmărită celebritate pe Instagram

Cunoscută pentru cariera sa în muzică și în industria cinematografică, Selena Gomez a devenit o adevărată senzație pe Instagram. Parcursul său pe această platformă este unul demn de luat în considerare. Selena Gomez și-a creat contul de Instagram în 2013, iar de atunci și-a câștigat treptat urmăritorii prin intermediul postărilor sale personale și momente din viața sa privată.

Cu toate că a avut momente dificile în viața sa și a trecut prin momente de sănătate precare, Selena Gomez a fost întotdeauna sinceră și deschisă cu fanii săi, ceea ce i-a determinat să o iubească și mai mult. Fanii Selenei sunt foarte activi pe Instagram, repostând pozele sau filmulețe ei editate și construind o comunitate loială. Site-uri precum GetInsta le permit acestora să salveze postările inițiale fără a plăti, la calitate HD. Astfel, se estimează că există deja peste 10 mii de pagini create și menținute de fani, focusate doar pe știri legate de fosta actriță de la Disney Channel.

Selena Gomez a devenit cunoscută pentru speech-urile publice despre mental health, încă de la lansarea documentarului său. „My Mind and Me”, documentarul realizat de Apple TV, o urmărește pe Selena care se confruntă cu impactul faimei sale din copilărie, transplantul de rinichi din 2017 și despărțirea de Justin Bieber. În timpul summit-ului „Music and Health Conference” organizat în septembrie 2023, Selena Gomez a menționat că inițial a ezitat să facă parte din aceste proiect, însă a simțit să spună lucruri pe care le-a păstrat ascunse ani de zile.

Cu un conținut autentic și implicare constantă, Selena a creat o conexiune puternică cu fanii săi. Artista a dat dovadă de autenticitate și a încurajat discuții sincere de-a lungul anilor, implicându-se activ în campanii de conștientizare și folosind platforma pentru a susține cauze importante, ceea ce i-a adus și mai multă admirație.

Selena Gomez este regina Instagramului în 2023

Într-o lume în care social media domină viața noastră de zi cu zi, Selena Gomez a reușit să devină cea mai urmărită celebritate pe Instagram datorită sincerității și autenticității sale. Ea și-a folosit platforma pentru a-și promova muzica, a susține cauze importante și pentru a se conecta cu fanii într-un mod personal. Cu aproape 430 de milioane de urmăritori, Selena Gomez continuă să fie regina Instagramului în 2023 și este un exemplu remarcabil al modului în care celebritățile pot folosi platformele de socializare pentru a-și transmite valorile personale.