În această perioadă din an, calendarele de Advent cu parfumuri și articole sofisticate de beauty s-au transformat în cele mai populare cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Se pare că românii adoră astfel de seturi de frumusețe pentru că pot încerca produse noi, cu arome unice, fără să investească în produse cu recipiente mai mari, mai sofisticate și mai scumpe.

Cadouri de lux, excepționale de Crăciun – Idei pentru cei dragiFoto: notino.ro

Magazinele online au parfumuri și produse cosmetice de îngrijire a pielii la prețuri incredibil de bune, care pot fi oferite cadou rudelor și prietenilor. Nu lipsește gama de produse de machiaj concepute cu atenție de branduri de renume, pentru a satisface o varietate de nevoi esențiale de frumusețe – cum ar fi machiajul elegant de sărbători.

Descoperă cadouri excepționele, de la cele mai clasice și atemporale parfumuri la creații noi, cu arome unice!

Calendarele de Advent din magazinele online au fiecare câte 24 de produse cosmetice luxoase, care pot fi din categoriile de beauty, îngrijire a tenului și a părului. Acestea pot fi și parfumuri de nișă, parfumuri în ediție limitată și se vând la prețuri grozave în acest anotimp de iarnă. Decembrie este luna calendarelor de advent care au produse de top ce pot să înveselească fiecare zi în această perioadă festivă. Un calendar de advent cu parfumuri de brand va schimba starea de spirit și va lumina chiar și o zi obositoare și stresantă.

Profită de reducerile din luna cadourilor la aceste calendare festive și poți economisi bani la produse de lux, ce sunt au ajuns să fie deja populare. Acum este o oportunitate grozavă de a cumpăra produsele dorite la prețuri reduse substanțial și de a face cadouri sofisticate celor dragi. Un calendar cu produse de beauty arată superb, are un design interesant, extrem de elegant și poate fi un cadou de înaltă clasă acum la final de an.

Cadouri excepționale sunt și seturile tip Discovery Box, cu o multitudine de mostre cosmetice de lux, care sunt o încântare pentru femeile iubitoare de articole de beauty. Acestea au și ele prețuri reduse în decembrie și deci te-ar putea ajuta să faci mai multă economie de bani la cumpărăturile de Crăciun.

Parfumurile sunt cadouri foarte populare și recomandate pentru oricine, rude, prieteni și alte cunoștințe. Ele pot fi folosite și în alte perioade din an, sunt perfecte pentru diferite ocazii și aniversări. Notino are și parfumuri unisex, parfumuri orientale, parfumuri bestseller. Acestea au note senzaționale, par inspirate din lumea viselor, sunt cadouri perfecte pentru cei care vor să iasă în evidență la ocazii deosebite și evenimente.

Cele mai mari reduceri de sărbători sunt la seturile cadou cu parfumuri disponibile în ediție limitată, dar și la parfumurile din categoria lichidare de stoc. Cele mai bune cadouri pentru femei, de Crăciun, sunt cu siguranță parfumurile luxoase cu note unice, floral-fructate și orientale lemnoase, dar și cosmeticele care se potrivesc tuturor tipurilor de ten.

Femeile caută mai ales produsele cu ingrediente naturale de îngrijire a corpului, ce includ: creme de mâini, emulsii hidratante, uleiuri de masaj, geluri exfoliante, balsamuri, creme de picioare, deodorante și altele. Astfel de produse de brand sunt de calitate înaltă și se folosesc și la saloane de de frumusețe. Ele se pot găsi în magazinele online care au mii de produse de marcă autentice.

De asemenea, în e-shop-uri poți descoperi seturi cadou cu produse cosmetice pentru machiaj, pentru îngrijirea corpului, a tenului și a părului, care au ingrediente ce pot satisface toate nevoile de beauty. Acestea sunt apreciate îndeosebi de femeile care doresc să-și revitalizeze pielea cu loțiuni, creme, seruri și alte cosmetice. Seturile cadou conțin și accesorii de manichiură, produse de baie și de tip SPA.

În luna decembrie poți găsi parfumuri de lux în ediție limitată la prețuri minime prin oferta Notino reduceri. Acest magazin are și livrare gratuită la astfel de produse de lux, care se vând imediat, în această perioadă din an.