Liderul clanului Boceanu, Lucian Boceanu, a fost condamnat definitiv pe 29 noiembrie la 12 ani de închisoare de către Curtea de Apel Piteşti pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi spălare de bani. Doar că, la fel ca pe Cătălin Cherecheș, polițiștii nu l-au mai găsit acasă. A fugit din țară, deși se afla sub control judiciar, scrie Libertatea.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Lucian Boceanu avea, printre obligaţiile impuse de controlul judiciar, şi interdicţia „de a depăşi limita teritorială a României”. Cu toate acestea, el a reuşit să plece și se află acum în străinătate, spun surse din poliţie.

Boceanu e dat în urmărire generală din 29 noiembrie. În acea zi, imediat după pronunţarea condamnării definitive, poliţiştii au mers să-l ridice şi nu l-au mai găsit acasă. La scurt timp, au fost trimise, către Poliția de Frontieră și Direcția de Pașapoarte, ordine de interzicere a părăsirii ţării.

Odată cu Lucian Boceanu a dispărut şi fratele lui mai mic, Dafinel Boceanu, care e condamnat în acelaşi dosar la 9 ani şi 8 luni de închisoare, pentru proxenetism, trafic de persoane şi spălare de bani.

Citește continuarea pe Libertatea.ro