85% dintre cumpărători nu mai comandă a doua oară de la același comerciant dacă au avut o experiență de livrare nesatisfăcătoare, potrivit unui studiu de piață Ipsos. Iar un proces eficient de vânzare și livrare este cheia către profituri crescute și clienți fideli.

Fii competitiv în comerțul online prin noua soluție de vânzare cu livrare de la OLXFoto: freepik.com

Dacă vrei să vinzi online la nivel național, să crești volumul vânzărilor și să livrezi cu 0 costuri operaționale, ai la dispoziție soluția perfectă: vinde cu livrare prin OLX, cea mai simplă, eficientă și convenabilă variantă de a-ți dezvolta afacerea.

0 costuri de livrare = mai mult buget investit strict in afacerea ta

Pentru tine, în calitate de comerciant, unul dintre cele mai mari avantaje ale vânzării cu livrare prin OLX este vizibilitatea crescută de care se bucură produsele tale. OLX are lunar 15 milioane de utilizatori activi din întreaga țară, cu o intenție clară de cumpărare, un public uriaș pentru afacerea ta. În plus, pachetele de anunțuri de pe OLX au fost concepute pentru a se plia pe nevoile tale de business. Poți alege în funcție de domeniu, tipul de produse vândute, precum și de volumul de vânzări pe care ți-l propui, transpus în numărul de anunțuri publicate. Dacă vinzi o gamă mai largă de produse, poți opta pentru pachetul Max, ce îți permite să publici anunțuri în orice categorie de bunuri, la un preț ce pornește de la doar 8 lei/ anunț.

Întreaga experiență de vânzare-cumpărare este una simplă: cumpărătorii ajung după un search la produsele care îi interesează, pot sorta și filtra anunțurile, astfel încât să li se afișeze criteriile importante pentru ei - precum livrare integrată, iar apoi inițiază cumpărarea.

Iar pentru că procesul de livrare este o parte importantă a experienței de vânzare, OLX îți oferă ocazia de a-ți livra produsele comod și în siguranță, prin livratori de top, precum Fan Courier și Poșta Română, la 0 costuri pentru tine în calitete de comerciant.

Avantajele livrării prin OLX OLX preia responsabilitatea livrării, de la preluarea pachetului până la plata comenzii, pentru a simplifica întregul proces. Totodată, atât tu, cât și clienții vă bucurați de o serie de avantaje:

● Serviciul de livrare prin OLX este 100% gratuit pentru tine - nu suporți nicio cheltuială suplimentară pentru vânzări, doar ambalezi produsul și îl predai curierului.

● Costul de livrare este achitat de cumpărător, care poate comanda oriunde în țară, începând cu 9.98 (TVA inclus),

● Contractele cu livratorii sunt negociate direct de OLX, pentru ca tu să obții cele mai bune condiții. Poți alege între doi livratori de top - Fan Courier și Poșta Română.

● Plata produsului se poate face la livrare cash sau cu cardul, după verificarea conținutului, garantând tranzacții sigure. În caz de livrare eșuată, costurile sunt suportate de OLX.

● Contravaloarea produsului îți revine gratuit în contul tău bancar sau cash, în plic, dacă livrezi prin Fan Courier. Dacă livrezi prin Poșta Română, vei ridica suma de la oficiul de unde ai facut trimiterea.

● Eviți tentativele de fraudă. Livrarea se desfășoară prin livratori autorizați, iar banii ajung la tine în siguranță.

● Ai acces la istoricul comenzilor începute sau confirmate, localizarea și statusul acestora.

● Pentru categoriile Modă și frumusețe plus Mama și Copilul, primești puncte bonus de loialitate la oricare 2 vânzări cu livrare prin OLX.

● Ca să vinzi cât mai simplu, poți activa livrarea prin OLX concomitent pentru toate anunțurile, iar la finalul fiecărei zile trebuie doar să accepți din platformă comenzile clienților. A doua zi, curierul ridică toate pachetele 100% gratuit sau le poți preda în Oficiul Poștal selectat.

Cum livrezi cu OLX, pas cu pas

Dacă vrei să te bucuri și tu de avantajele de mai sus, tot ce ai de făcut este să îți prom produsele pe OLX și să optezi pentru opțiunea de vânzare cu livrare. Iată cât de simplu este:

● Îți creezi un cont de afacere pe OLX. Te poți loga cu Facebook, cu contul de Gmail sau de Apple, dar poți crea și separat contul, folosind o altă adresă de e-mail. Va trebui să specifici că îți deschizi contul în calitate de persoană juridică, pentru a primi acces la anumite facilități, cum ar fi pagina afacerii tale.

● Odată ce ești pe contul OLX al afacerii tale, alegi un pachet de anunțuri adecvat pentru nevoile tale. Gândește-te la categoria din care fac parte produsele și la numărul de anunțuri care ți-ar fi necesar pentru început.

● Compui fiecare anunț, ținând cont de faptul că e important să ai o descriere completă și poze relevante, care să atragă cumpărătorii.

● Înainte de a publica anunțul, alegi opțiunea de Livrare prin OLX. Nu uita că dacă ai mai multe anunțuri active, poți activa serviciul de livrare prin OLX pentru toate concomitent.

Odată ce ai urmat acești pași, poți să aștepți primii clienți, care cu siguranță nu vor întârzia să apară. Dacă îți dorești să-ți crești afacerea, nu ezita să explorezi potențialul vânzării online, în special pe canale alternative eficiente, precum OLX. Serviciul de vânzare cu livrare îți oferă nu doar o expunere națională și o experiență mai bună pentru clienți, ci și oportunitatea de a economisi timp și resurse, optimizând procesele operaționale ale afacerii tale. Creează-ți chiar acum contul pe OLX și începe să vinzi cu succes!