Sezonul răcoros a venit, iar confortul locuinței tale este mai important ca niciodată. Acum, cu noile pachete promoționale VELUX, este mai accesibil ca oricând să-ți transformi mansarda. Profită de ferestrele de mansardă, model Standard și Standard Plus și de ramele de etanșare cu kit de izolare termică BDX pentru a crea din mansarda ta un spațiu confortabil, care să te protejeze toamna aceasta de frigul de afară. La achiziția unuia din cele două pachete promoționale, în perioada 16 octombrie-30 noiembrie, te poți bucura de o super ofertă. Vezi ce surpriză are VELUX pentru tine!

Transformă-ți mansarda și bucură-te de oferta specială pentru anotimpul răcoros cu VELUXFoto: VELUX

La cumpărarea unuia dintre cele două pachete promoționale și a ramelor de etanșare cu kit de izolare termică BDX, vei avea o ofertă specială. Astfel, dacă optezi pentru gama de ferestre Standard, vei primi un rulou exterior parasolar VELUX la doar 20 de lei fără TVA. Iar la achiziția pachetului din gama de ferestre Standard Plus, te poți bucura de un rulou interior opac, culoare bej, la doar 100 de lei fără TVA.

Cu soluțiile VELUX, te vei bucura de o simbioză perfectă între confort și estetică. Experimentează lumina naturală, protecția eficientă împotriva razelor solare și o temperatură constantă, toate încadrate într-un singur pachet de soluții. Cu o varietate amplă de produse de înaltă calitate, VELUX reprezintă alegerea incontestabilă pentru cei care doresc să-și transforme locuința într-un spațiu primitor și funcțional, unde fiecare detaliu se îmbină perfect pentru a crea o experiență unică.

Îmbunătățește-ți mansarda cu unul din cele două pachete promoționale VELUX

Indiferent de vremea de afară, cu produsele VELUX, poți crea întotdeauna un mediu perfect adaptat nevoilor tale. În zilele de toamnă cu soare blând și suficient de puternic pentru a crea o atmosferă plăcută, ruloul exterior parasolar VELUX devine partenerul tău de încredere. Acest produs reprezintă soluția ideală pentru a te proteja de lumina intensă a soarelui, dar și pentru a asigura o temperatură interioară confortabilă, permițându-ți să-ți desfășori activitățile preferate fără nicio grijă.

În zilele mai reci sau atunci când simți nevoia de intimitate, ruloul interior opac VELUX te poate ajuta să îți transformi instant mansarda într-un sanctuar de confort. Blochează razele de soare nedorite, menține o temperatură perfectă, și astfel tu te poți relaxa în voie, savurând o cană de ceai fierbinte.

Alege să cumperi câte pachete promoționale dorești, și vei primi automat un număr corespunzător de rulouri exterioare parasolare sau rulouri interioare opace la un preț special. Este o ocazie unică de a completa mansarda ta cu produse de calitate superioară, fără a-ți depăși bugetul.

Campania promoțională „Să-ți transformi mansarda este mai accesibil ca oricând!” se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor cu rezidența sau sediul în România și Republica Moldova. Așadar, indiferent dacă ești un proprietar de casă sau un antreprenor în căutare de soluții pentru a îmbunătăți spațiile tale, VELUX are oferte speciale pentru tine.

Produsele VELUX pot fi achiziționate simplu și rapid prin intermediul distribuitorilor autorizați din România și Republica Moldova. Găsești lista acestora pe velux.ro, iar expertiza lor îți va garanta că alegi produsele potrivite nevoilor tale. De asemenea, pachetele promoționale comandate în perioada campaniei vor fi livrate până cel târziu la data de 22 decembrie 2023.

Alege VELUX pentru mansarda ta și descoperă versatilitatea și calitatea produselor, adaptate fiecărui sezon și fiecărei nevoi. Transformă-ți spațiul într-un refugiu perfect, unde te vei simți în armonie cu mediul înconjurător. Verifică oferta acum pe velux.ro/promotie-toamna.