Bucureștiul văzut prin ochii fiecărui locuitor nu poate să nu aibă și povestea corporatistului. Omul care lucrează la birou, de regulă în nord, face zi de zi drumul la și de la muncă și tot vede, în continuare, părțile bune ale Capitalei. Astăzi vorbim cu Bogdan, în cadrul unui proiect care arată frumusețea orașului prin ochii diverșilor oameni, susținut de Xiaomi.

CorporatiștiFoto: freepik.com

Cum îmi place să glumesc, sunt un corporatist care lucrează în nordul Bucureștiului, am un drum zilnic de mers la și de la serviciu, de regulă cu metroul, iar acest lucru poate fi – nicio surpriză – provocator. Aici, smartphone-ul meu mă ajută și, deseori, chiar mă salveaza din rutina zilnică.

Conectat din mers

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru mine este să rămân conectat în timp ce sunt în mișcare. Îmi folosesc smartphone-ul pentru a-mi verifica e-mailul, pentru a răspunde la mesaje de la colegi și clienți și pentru a mă ține la curent cu cele mai recente știri și evenimente. Acest lucru mă ajută să fiu productiv și eficient, chiar și atunci când nu sunt la biroul meu – deseori, chiar în metrou.

Navighez prin oraș cu ușurință

Știm cu totii cum este traficul de aici și, cum fiecărei final de vacanță duce la creşterea timpilor petrecuți la volan sau în transportul în comun. Dar cu smartphone-ul meu, am un sistem de navigare fiabil la îndemână. Folosesc Google Maps și Waze pentru a-mi găsi drumul prin oraș și pot chiar să îmi urmăresc transportul în timp real, pentru a vedea cât îmi va lua să ajung la serviciu.

Experiențe culinare remarcabile și distracție pe măsură

Bucureștiul are mult de oferit în materie de experiențe culinare și divertisment, dar poate fi dificil să știi de unde să începi. Smartphone-ul meu mă ajută să descopăr noi restaurante, baruri și cafenele din apropierea biroului meu și din drumul spre casă. De asemenea, pot folosi smartphone-ul pentru a cumpăra bilete la evenimente și activități, astfel încât să simt că profit la maximum de timpul meu liber.

Rămân conectat cu cei dragi

Smartphone-ul meu mă ajută și să rămân conectat cu cei dragi, zi de zi. Îl pot folosi pentru a trimite poze cu tot ce îmi “sare în ochi” pe drumul zilnic, spune familiei și prietenilor mei unde sunt și face apeluri video, oriunde. Acest lucru îmi dă liniște sufletească și mă face să-i simt mereu aproape.

Per ansamblu, smartphone-ul meu este un instrument esențial pentru mine, ca un corporatist în București. Mă ajută să rămân conectat, productiv și în siguranță.

Ce fac eu pentru a profita la maximum de naveta zilnică în București?

  • Folosesc Google Maps și Waze pentru a vedea condițiile de trafic actuale și pentru a evita aglomerările.
  • Folosesc smartphone-ul pentru a asculta muzică, podcast-uri sau cărți audio pentru a face naveta mai plăcută.
  • Încerc, tot prin smartphone, să învăț germana.
  • Sunt conectat la mesaje, mail-uri și îmi fac lucrul mai eficient.

O alegere de încredere, Xiaomi T13 Pro

Xiaomi 13T Pro este smartphone-ul perfect pentru oricine iubește să facă fotografii și videoclipuri. Are un sistem de trei camere pe spate, cu optică Leica, care face fotografii și videoclipuri uimitoare în orice situație.

Pe lângă capacitățile sale de fotografie și videografie, Xiaomi 13T Pro este și un smartphone excelent pentru toate utilizările. Are un ecran mare și frumos, plin cu detalii, un procesor puternic și o baterie de lungă durată.

Dacă ești în căutarea celui mai bun smartphone pentru foto și video, care mai și ține cu tine când e vorba de baterie și încărcare super-rapidă, Xiaomi 13T Pro este alegerea perfectă. Comandă-l astăzi și capturează lumea în detalii uimitoare!

Articol susținut de Xiaomi