Am urmărit îndeaproape pentru voi campania celor de la Târgul Național de Nunți, care au anunțat în urmă cu câteva săptamâni că numărul de vizitatori va fi limitat pentru ediția 10-12 Noiembrie și am încercat să observăm dacă viitorii miri vor reuși în acest context să aibă acces la acest eveniment mult așteptat de către cei care se căsătoresc in 2024.

Mariage FestFoto: Mariage Fest

Organizatorii ne-au anunțat că au reușit să prelungească programul de vizitare. În continuare este bine de știut că toți cei care au reușit să achiziționeze online biletele vor avea acces rapid prin intermediul cozii de tip fast-lane. De asemenea, toți cei care doresc să ajungă la eveniment o pot face neîngrădiți, cu mențiunea ca este posibil să stea la coadă. Însă vestea bună este că mai puteti achiziționa bilete online aici: https://www.mariagefest.ro/tickets.

A 38-a ediție a MARIAGE FEST se desfășoară în perioada 10-12 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

ACCES la eveniument:

Mariage Fest, ediția cu numărul 38 va avea loc în perioada 10-12 noiembrie 2023 la Palatul Parlamentului, iar accesul vizitatorilor se face prin poarta C1 (colț cu Parcul Izvor), cea principală, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Națiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se caută: MARIAGE FEST.

Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, în limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.

PROGRAM TÂRG:

Mariage Fest este deschis pentru publicul vizitator după acest program:

Vineri, 10 noiembrie, 12:00-19:00, ultima oră de acces 18:00

Sâmbătă, 11 noiembrie, 10:00-19:00, ultima oră de acces 18:00

Duminică, 12 noiembrie, 10:00-18:00, ultima oră de acces 17:00

Am aflat pentru cititorii noștri ce au pregătit organizatorii si furnizorii prezenți la această ediție a târgului, ce dă practic startul oficial pentru sezonul de nunți 2024 în România:

OFERTE EXPOZANȚI

Domeniul cu Cireși nu este ca orice altă locație de evenimente. Situat în mijlocul naturii, având propria pădure și fiind înconjurat de o livadă de cireși, acest loc te surprinde la fiecare pas, prin eleganță, lux și rafinament.

Viggo - An de an, peste 5000 de miri păşesc cu încredere spre altar în ţinute Viggo. Poziţia de top în preferinţele acestora se câştigă prin dedicare, iar atenţia pentru detalii este vizibilă prin cea mai complexă colecţie de ceremonie.

Stil Diamonds - pe lângă perechea perfectă de verighete realizată în atelierul STIL Diamonds, te invităm să descoperi bijuteriile din colecția Bridal STIL Diamonds, piese din aur, încrustate cu cristale sau diamante.

Atelierul de Creație by IONELA BRAN - nu este doar despre tradiție. Ionela nu se teme să experimenteze, să aducă elemente contemporane în creațiile sale, fără să piardă esența autentică a portului românesc.

Buftea Events - Pe malul lacului din incinta Studiourilor Buftea, există 10 locații desprinse din filme și o echipă tânără, creativă și dinamică, capabilă să dea viață oricărui produs al imaginației în materie de evenimente.

Princess Bride - rochia de mireasă este un element de lux prin definiție, chiar opulenta, deoarece acesta este și scopul, de a epata, de a lasă o imagine de neșters în amintirea ta, a lui și a tuturor ce va sunt alături.

Cabina Foto Sertarul cu Amintiri – s-a pregătit pentru acest sezon cu muuulte accesorii haioase, cât și cu guest book personalizat pentru ca amintirile tale să devină de neuitat.

Caboo Events este aşezat pe malul lacului Pantelimon şi pune la dispoziţie trei saloane cu capacităţi diferite pentru cele mai importante evenimente din viaţa ta.

VMA - pozele sunt amintirile ce rămân vii, de aceea, își doresc să fie alături de voi la cele mai importante evenimente din viata, pentru ca, peste ani să vă puteți întoarce în timp și să resimțiți emoțiile și bucuria nunții/botezului și a altor evenimente importante.

Conacul Filipescu te invită să celebrezi cele mai importante momente ale vieții într-un mod cu totul deosebit, la o distanță de numai 10 minute de București.

Cabina Foto Vintage s-a pregătit pentru sezonul de evenimente care va începe cu OFERTE ATRACTIVE legate de CABINĂ sau OGLINDĂ FOTO, FUM GREU si GHEAȚĂ CARBONICĂ, PLATFORMĂ 360.

Burlesque Events, locul unde fiecare detaliu este atent creat pentru a oferi cadru ideal pentru ziua ta cea mare.

Coriolan - consilierii cu experiență în domeniu sunt pregătiți să vă răspundă la orice curiozitate.

Domeniile Săftica - au organizat peste 1500 de nunți în aproape 20 de ani, însă fiecare a fost unică.

La Fotozone.ro, pasiunea este aceea de a capta cele mai frumoase momente din ziua cea mare a vieții - nunta voastră.

Traser Gold - O bijuterie elegantă și modernă, care nu ar trebui să lipsească din colecția ta de accesorii.

Eveniro- MC just a perfect event.

Alina Druta Bridal este mai mult decat un brand de rochii de mireasa - este un brand ce ofera producere couture.

Fiecare eveniment are o poveste unica la Gradina Lahovari.

Creative Light – Mirela și Mihai, fotografi, soț și soție, prieteni, părinți, din 2012 fotografiază cele mai frumoase evenimente din viața oamenilor.

Boeme Events este o firmă de organizări de evenimente, care se ocupă cu închirierea de litere volumetrice luminoase pentru evenimente de tip nuntă/cununie/botez.

Shoteria - oferă consultanță specializată, prezență personalizată pentru evenimentul tău, bar & event management și o divizie de baruri mobile, ce pot fi adaptate nevoilor și tematicii pe care o dorești.

David C. SUITS oferă costume personalizate pentru ceremonii și business, consultanță de stil specializată pentru un look care îți reflectă personalitatea, pantofi custom-made și cămăși la comandă.

Pedros Grande - visul devine realitate în două locații de excepție, create special pentru a celebra iubirea în toată splendoarea ei.

Bloombox - vino sa descoperi oferta cu flori naturale pentru nunta ta din 2024.

Lagoo Snagov - evenimentul tău în mijlocul naturii, aflat la 20 de minute de București.

Blue Laguna - capacitate 100-250 persoane, bucătărie proprie și deschidere către Piscina Exterioară.

Un ritual străvechi într-o locație modernă și elegantă! Povestea ta de dragoste prinde contur feeric la Hotel Capital Plaza.

Salonul de Evenimente Boho - capacitate: 80-120 persoane, bucătărie proprie pentru preparate delicioase, decor în stil Boho, plin de farmec.

iar lista cuprinde peste 200 de expozanți...

PREMII SI MOMENTE OFERITE DE CĂTRE ORGANIZATORI

  1. Sesiune specială de Black Friday cu zeci de rochii reduse chiar și pâna la 90% si chiar o rochie oferită GRATUIT de Luada Style, pe care trebuie doar să o găsiți printre celelalte rochii reduse.
  2. PREMIUL CEL MARE - un set de verighete custom-made în valoare de 5.000 euro, oferite de brandul Imimi. Extragerea va fi publicată duminică 12 noiembrie, ora 16:00 direct pe scena Mariage Fest.
  3. Degustări gratuite de înghețată thailandeză, brânzeturi, prosecco, vinuri, candy bar, shoturi, etc.
  4. Prezentări de modă pe toată durata celor trei zile.
  5. Premii oferite pe scena Mariage Fest de către expozanții prezenți.

si muuuulte altele, pe care le veți descoperi direct la eveniment.

__

Scurt istoric al târgurilor de nunți din România

În țara noastră, primele târguri de nunți s-au organizat la începutul anilor 2000, iar în 2007 existau deja 5 astfel de evenimente doar în București, pentru ca în 2023 să fim martorii câtorva târguri binecunoscute la nivel regional, însă un singur târg național ce se desfășoară de 3 ori pe an la Palatul Parlamentului, Mariage Fest.

Detalii despre acces la targ

Mariage Fest, ediția cu numărul 38 va avea loc în perioada 10-12 noiembrie 2023 la Palatul Parlamentului, iar accesul vizitatorilor se face prin poarta C1 (colț cu Parcul Izvor) – Google/Waze.

Pentru detalii program și expozanți, verificați pagina oficială www.mariagefest.ro, precum și paginile Social Media.

Articol susținut de Afin.ro