Anchetatorii investighează moartea unui jandarm în vârstă de 56 de ani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, care a fost găsit împuşcat, luni, în timpul serviciului.

Masina de JandarmerieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au anunţat că bărbatul avea mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui, conforn News.ro.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineaţă, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate”, a transmis IJJ Sălaj.

Jandarmul fusese declarat apt la cea mai recentă evaluare psihologică, potrivit sursei citate.

„Jandarmul era subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

De asemenea, la nivelul IJJ Sălaj au fost dispuse verificări interne cu privire la cele întâmplate.

Poliţiştii şi procurorii au început cercetările în acest caz, iar una dintre variantele luate în calcul este sinuciderea.

Conform presei locale, jandarmul asigura paza unui depozit de armament şi s-a împuşcat cu armamentul din dotare.