Iarna nu se da dusa prea usor. Dupa cateva zile cu temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade, marti noaptea a nins in mai multe judete ale tarii.

S-a circulat in conditii de iarna pe DN 18 care leaga Baia Mare de Sighetul Marmatiei si pe DN 17 Borsa – Campulug Moldovenesc unde mai multe tiruri au ramas inzapezite, transmite Antena 3. Si drumul care leaga Brasovul de Targu Mures a fost acoperit de zapada.

Si in judetul Hunedoara, circulatia rutiera pe DN 66 – Petroşani – Hateg, s-a desfasurat cu dificultate, in conditii de iarna, din cauza ninsorii abundente.

Marti noaptea a nins usor si la Bucuresti, iar dimineata la ora 6 :00 erau 0 grade, potrivit ANM.

Miercuri dimineata ninge nord si nord estul, in mai multe zone din Maramures, Transilvania si Moldova, iar in Muntenia este lapovita.

Meteorologii anunta vreme instabila si in racire pentru astazi. Cerul va fi temporar noros si local vor cadea precipitatii slabe, mixte in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si predominant ninsoare in Crisana, Maramures si Transilvania. Va ninge mai ales in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade.