Un bărbat de 42 de ani, cunoscut medic estetician din București, unde are și o clinică de profil, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că ar fi furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei din Sectorul 1. În urma percheziţiilor, în locuința sa au fost găsiți peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că păgubita este fosta iubită a bărbatului, tot medic și ea, la Spitalul Elias.

bani-euroFoto: Dreamstime

Poliția Capitalei a anunțat miercuri că în urmă cu o zi polițiștii de la Secția 5 au făcut două percheziții în București, într-un dosar de furt calificat, cu un prejudiciu de aproximativ 35.000 de euro.

Conform sursei citate, în 26 septembrie Secția 5 Poliție a fost sesizată de către o femeie, prin 112, că în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro din locuința sa din Sectorul 1. Poliția spune că în urma cercetărilor a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat în vârstă de 42 de ani.

În urma perchezițiilor făcute marți, au fost găsiți și ridicați aproximativ 86.500 de euro, bani a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Bărbatul a fost dus la audieri, fiind apoi reținut pentru 24 de ore, în timp ce prejudiciul a fost recuperat și predat păgubitei, mai precizează Poliția.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că bărbatul este un cunoscut medic estetician, care are în București și o clinică de dermatologie și chirurgie plastică și reconstructivă, fiind și rezident la Spitalul Elias. Fosta iubită a doctorului, cea care a reclamat furtul banilor, este și ea medic la Spitalul Elias, iar medicul ar fi avut cheile de la locuința acesteia.