Imagini surprinse de o cameră de supraveghere o arată pe DJ Lalla plecând de la cazare şi îndreptându-se spre mare. La mai puțin de două ore, tânăra de 34 de ani, Laura Roșca, a fost găsită moartă pe plajă la Mamaia.

Laura Rosca alias DJ LallaFoto: Facebook Laura Roșca

Imaginile cu ultimele clipe din viaţa tinerei au fost obținute de Observatornews.ro

La ora 08:40, Laura Roșca a fost filmată în timp ce ieșea din clădirea în care era cazată. Îmbrăcată cu o bluză albă, cu mâneci lungi şi cu o pereche de pantaloni negri, DJ Lalla merge prin parcarea goală şi se îndreaptă către plajă.

La mai puțin de două ore, la ora 10:40, trupul ei este găsit de către o turistă în faţa unui hotel, în apropiere de malul apei.

Tatăl tinerei spune că a primit rezultatele testelor toxicologice

Tatăl Laurei a declarat la Antena 3 că a primit, după autopsie, rezultatele testelor toxicologice care ar arăta că fiica sa nu consumase nici alcool, nici droguri.

  • „Noi avem de la autopsie, avem o hârtie în care scrie că i s-a găsit în plămâni nisip, deci s-a înecat. Şi nu i s-au găsit, la analize, nici alcool, nici drog. S-a întâmpla la 10.00 dimineaţa, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul.
  • Nu ştiu, acum mai nou i-au găsit şi telefonul şi lucrurile ei. Pentru că au găsit-o în tricou şi chiloţi, deci nici măcar costum de baie. Şi a găsit-o o turistă. Au chemat salvamarii şi au încercat să o resusciteze şi n-au reuşit. De înotat, ştia să înoate chiar foarte bine. A fost ceasul rău în momentul ăla. Accident”, a declarat bărbatul.

Laura Roşca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, şi-a pierdut viaţa prin înec - este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei.

Potrivit procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanţa, ancheta în cazul tinerei găsite moarte joia trecută este în derulare, fiind audiate mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei acesteia.

Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.

Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau bunurile ei.

Conform Antena 3 CNN, în zona în care au fost găsite bunurile tinerei locuiește un bărbat la care ar fi venit Laura Roșca. Bărbatul din Constanța a fost audiat timp de 10 ore, notează Știrile ProTV. Laura l-ar fi cunoscut pe TikTok și venise la acesta cu puțin timp înainte de a-și pierde viața.

Joi dimineață, înainte ca trupul ei să fie găsit de turiști, Laura ar fi plecat din locuința lui pentru a vedea răsăritul de soare.

Luat la întrebări de către jurnaliști, bărbatul a declarat că nu va comenta cazul până la finalizarea anchetei.