Primarul Clotilde Armand a confirmat, luni, că a fost prinsă de polițiști circulând cu vitează peste limita legală, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei: „Am greșit dar mă și bucur că Poliția Română este la datorie în trafic”.

Clotilde ArmandFoto: AGERPRES

Clotilde Armand a fost sancţionată, duminică dimineaţă, de către poliţiştii de la rutieră deoarece circula cu maşina cu o viteză de 77 km/h pe o stradă din sector unde limita de viteză era de 50 km/h.

Luni dimineață, primarul Sectorului 1 a reacționat printr-un mesaj ironic pe Facebook, în care confirmă că a fost prinsă cu radarul:

  • „Eram în drum spre primărie și tocmai l-am auzit la Morning Glory cu Răzvan Exarhu analiza situației tragice de ieri în urma căreia am fost prinsă în flagrant de radarul poliției cu o viteză de 77km/h într-un loc unde limita legală este 50 km/h. De la acest incident până la burtiera de breaking news e doar un mic pas.
  • E drept! Portbagajul era gol! Voiam să vă spun că are dreptate Răzvan Exarhu atunci când afirmă că am scăpat "a la moustache". Am greșit, dar mă și bucur că Poliția Română este la datorie în trafic”.