Ediția 6-8 octombrie a celui mai mare eveniment imobiliar din România se anunță una plină de oferte și avantaje pentru cei care își doresc o proprietate, să facă o investiție sau să afle noutățile domeniului direct de la cei mai importanți jucători din piață. În acest moment, Salonul Imobiliar, specializat în a ‘da ora exactă’ în domeniul imobiliar, aduce cei mai relevanți expozanți la un eveniment ce durează 3 zile, în incinta Palatului Parlamentului.

Salonul Imobiliar 2023Foto: Salonul Imobiliar

Ca noutate, cititorii HOTNEWS.RO vor primi trei cadouri:

1. ACCES GRATUIT! Pentru asta prezinți acest mesaj la intrare și poți să te bucuri timp de 3 zile de oferte de case și apartamente, în blocuri noi și vechi, case și terenuri, la mare, la munte, inclusiv în afara țării (Bali, Dubai, Miami, Tulum), property management, panouri solare, oferte mobilier, decorațiuni, oferte creditare, etc.

2. un cadou de 500 de euro, reducere din prețul oricărei proprietăți cumpărate la Salonul Imobiliar, sumă suportată de către organizator.

3. vei primi la intrare un jeton în format fizic, pentru campania promoțională, unde organizatorul pune la bătaie un premiu de 5.000 euro pentru vizitatori.

Detalii și regulament pe www.sib.ro/regulament

Toți cei care vor să își achiziționeze o casă, un apartament sau chiar să inchirieze o proprietate, vor avea șansa să participe la Palatul Parlamentului (intrarea principală, C1/colț cu Izvor) la evenimentul principal al pieței imobiliare. Aici, organizatorii vor oferi gratuit degustări de vinuri, brânzeturi, înghețată, pentru că și-au imaginat cât este de important să aveți un cadru favorabil în care să luați decizii atât de importante. Preț de o zi, puteți alege dintre ofertele imobiliare într-un cadru plăcut și alături de familie.

În plus, la intrarea în eveniment, toți participanții vor primi GRATUIT un jeton ce le va putea aduce un premiu în valoare de 5.000 de euro, în condițiile regulamentului.

Sunteți invitați așadar să dați o fugă la Salonul Imobiliar București unde vă așteaptă zeci de expozanți cu oferte de: ansambluri rezidențiale cu oferte de apartament, case și vile, bănci și brokeri, agenții imobiliare, producători de accesorii pentru casă, panouri solare și fotovoltaice, arhitecți și mulți alții.

Preț de 3 zile, în perioada 6-8 Octombrie se dă ora exactă în imobiliare.

În CIFRE, Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro)

reprezinta si:

  1. Peste 6.000 de vizitatori din toată țara
  2. Reduceri de preturi insumand milioane de euro
  3. 675.000 mp construiți în ansambluri noi și disponibile pentru vânzare, multe dintre ele la ofertă în cadrul târgului;

Am aflat în premieră care sunt câțiva dintre exponzanții Salonului Imobiliar și cu ce noutăți vin ei la cel mai mare târg imobiliar din țară, trăgând concluzia că sunt acoperite toate sectoarele din capitală și nu numai:

IMOBILIARE.RO FINANCE

La Salonul Imobiliar București, ai o ușă deschisă spre creditul potrivit!Imobiliare.ro Finance, unul din liderii de pe piața intermedierii de credite din România, este partener principal al târgului ediția aceasta.

Brokerii de credite Imobiliare.ro Finance îți vor sta la dispoziție, cu răspunsuri la orice întrebare legată de procesul de creditare și oferte de la peste 30 de bănci și instituții financiare. Vizitează standul și obține gratuit o simulare de credit, dar și o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale, cu cele mai mici dobânzi de la ora actuală. Află mai multe despre serviciile gratuite oferite de Imobiliare.ro Finance aici.

HILS

Cu o istorie de aproape 20 de ani în industria dezvoltărilor imobiliare și peste 10.000 de locuințe finalizate, HILS Development este locul pe care mii de familii îl numesc acum ”Acasa”.

În timp, HILS Development a devenit un reper de profesionalism și seriozitate, construind constant conform #viziunii companiei de a dezvolta comunități, nu doar ansambluri rezidențiale. Cel mai nou exemplu este comunitatea HILS Pallady, un proiect ce acoperă toate necesitățile de proximitate, de la market și farmacie, până la cafenea și clinică privată, toate integrate în ansamblul rezidențial.

VIVACITY

Ascultându-te, construim visele tale! Suntem la Salonul Imobiliar București în perioada 6 – 8 octombrie pentru a-ți asculta vocea, nevoile și motivațiile. Acestea sunt prioritatea noastră. În următorul nostru proiect din PIPERA, suntem atenți la ce ne comunici pentru a-ți oferi locuința la care visezi.

SUDREZIDENTIAL

O intreagă echipă de profesioniști cu o foarte mare experiență îți stă la dispoziție pentru a te îndruma către cea mai bună investiție imobiliară, iar dacă te afli în căutarea unei locuințe noi în oferta lor vei găsi cea mai bună opțiune, indiferent că este un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, o casă modernă cu gradină, o casă modulară sau o garsonieră spațioasă – oferte pentru întreaga familie.

IMOBILIARE DE LUX DUBAI

Găsiți în cadul Salonului Imobiliar București prețuri începând de la 107.000 Euro pentru un studio în Dubai, cu comision zero, rate direct la dezvoltator și plan de plată 3-5 ani.

AXXIS Nova Resort & Spa

Universul AXXIS Nova Resort & Spa a fost conceput cu ingeniozitate ca un ansamblu alcătuit din șase clădiri rezidențiale de lux, conturându-se sub forma unor elegante nave de croazieră. Cele șase imobile high-end formează o impresionantă flotă, asemenea unei Armade, nerăbdătoare să exploreze mările alături de tine. În plus, în centrul universului AXXIS Nova va fi construit un hotel de cinci stele, AXXIS Mundi, deschis pe tot parcursul anului.

SELECT RESIDENCES

Proiectul Select Residences se dezvoltă pe un teren de 8.500 mp și va avea aproximativ 47.000 mp construiți în 3 blocuri de apartamente (inclusiv subsol). Fiecare dintre cele trei clădiri va avea o înalțime de S +P+10+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spații verzi, un loc de joacă pentru copii, precum și o parcare subterană care leagă toate cele trei clădiri.

ALEZZI BEACH RESORT

În acest an, Alezzi a inaugurat proiectul Alezzi Infinity Resort&SPA. Situat în prima linie la mare, acest imobil de 8 etaje se distinge prin facilitățile și finisajele de cea mai bună calitate, iar unul dintre proiectele impresionante în dezvoltare este Alezzi Odyssey, un imobil elegant cu 11 etaje și 580 de apartamente. Acest proiect se remarcă prin facilitățile premium și finisajele de cea mai inaltă calitate.

IMOBILIARE DUBAI

Proiectele prezentate în cadrul evenimentului sunt: Azizi Venice, Gold Gate, Volta, Damac Casa și Coral Reef.

INTESA SANPAOLO

În premieră la Salonul Imobiliar București, îți allege stilul conntemporan sau minimalist pentru amenajarea casei tale achiziționate in cadrul targului si oferte de credite ipotecare du dobânda fixă pe 3 ani.

INTERO

MetaWealth este o platformă modernă de investiții care îți oferă șansa de a deține fracțiuni din proprietăți imobiliare care generează venit pasiv. Printr-o tehnologie inovatoare numită tokenizare, MetaWealth le permite oamenilor să investească în active complet gestionate, fără bătai de cap în ceea ce privește managerierea activelor, completarea birocrației și a procedurilor tipice, și de asemenea fără a fi nevoie de experiență în domeniul imobiliar.

KAMINHORN

Este liderul de piață din segmentul coșurilor de fum, precum și accesoriilor din inox și ceramică, produsele noastre fiind testate și certificate UE.

Și lista completă a expozanților se află chiar pe pagina organizatorului www.sib.ro

Salonul Imobiliar București, 6-8 octombrie, Palatul Parlamentului.

ACCES GRATUIT dacă vei spune la intrare parola: HOTNEWS.RO

Intrarea este C1, cea principală, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Națiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se caută: Salonul Imobiliar.

Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, în limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.

Articol susținut de Afin.ro