Apar noi detalii din ancheta deschisă în cazul Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plajă.

Laura Rosca alias DJ LallaFoto: Facebook Laura Roșca

15:20 Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.

Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau bunurile ei.

13:03 Pe plajă, în zona Fratelli din Mamaia, s-au găsit lucruri personale ale Laurei. Este vorba despre căștile, telefonul și adidașii tinerei, potrivit unor surse citate de Ziua de Constanța.

Conform Antena 3 CNN, în zona în care au fost găsite bunurile tinerei locuiește bărbatul la care ar fi venit Laura.

Bărbatul din Constanța a fost audiat timp de 10 ore, notează Știrile ProTV. Laura l-ar fi cunoscut pe TilTok și venise la acesta cu puțin timp înainte de a-și pierde viața.

Joi dimineață, înainte ca trupul ei să fie găsit de turiști, Laura ar fi plecat din locuința lui pentru a vedea răsăritul de soare.

Luat la întrebări de către jurnaliști, bărbatul a declarat că nu va comenta cazul până la finalizarea anchetei.

Tânăra şi-a pierdut viaţa prin înec - este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei.

Ea a fost găsită moartă în buza mării după ora 9 dimineață. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Știrile ProTV, Laura avea apă și nisip în plămâni. Înecul s-ar fi produs aproape de mal și așa se explică prezența nisipului.

Rezultatele toxicologice care se fac în astfel de cazuri încă nu au venit.

O cameră de supraveghere din zonă care înregistrează o secvență o dată pe minut a surprins în zona în care a fost descoperit trupul Laurei o persoană care ar fi dat târcoale, iar poliția încearcă să afle identitatea acesteia, potrivit Știrile ProTV.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că ancheta este în derulare, fiind audiate mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei acesteia.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Rude ale victimei au sosit vineri la Constanţa, pentru a lua şi transporta la Turda trupul tinerei, localitate de unde aceasta era.