Avocatul fostului preşedinte al CJ Vaslui Dumitru Buzatu, Daniel Atasiei, a reacționat pe Facebook, după ce instanţa a decis menţinerea fostului şef CJ Vaslui în arest, făcând apel la cei care îi comentează pe Facebook să nu îi mai ureze „La MULȚI ani si ție, dar și clientului tău! ”, adăugând că nu este amuzant, „Not funny!”, în contextul în care azi ar fi ziua avocatului.

Dumitru Buzatu, liderul PSD VasluiFoto: Agerpres

El a confirmat Dumitru Buzatu rămâne în arest, comentând că „nu am reușit nici măcare să scoatem un egal”.

  • „Da. Domnul Buzatu rămâne în continuare în arest! Asa a decis Curtea astăzi.
  • Nu e chiar cea mai grozavă veste pe care mi-o doream de ziua mea de naștere, dar asta e viața!.
  • Nu am reușit să învingem, nu am reușit nici măcar să scoatem un egal... Vom fi mai bine pregătit pentru runda următoare (peste probabil 20 de zile) însă nu am nicio îndoială că și adversarul va face același lucru!
  • PS: Terminați-o, vă rog, cu urarea: "La MULȚI ani si ție, dar și clientului tău!
  • Not funny!”, a scris pe Facebook Daniel Atasiei.

Curtea de Apel Iași a decis definitiv că Dumitru Buzatu rămâne în arest în dosarul în care a fost prins de procurorii anticorupţie după ce a primit mită suma de 1,25 milioane de lei de la Emil Savin, un om de afaceri din Cluj a cărui firmă avea lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.

Aceeași decizie a fost luată de Curtea de Apel Iași și în cazul expertului Radu Judele.

Tribunalul Vaslui a decis sâmbătă (23 septembrie) arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dumitru Buzatu, în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri a cărei societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.