O maşină condusă de o femeie a lovit, joi seară, un adolescent de 13 ani care traversa pe o trecere de pietoni, în oraşul Gătaia din judeţul Timiş, după care autoturismul a ajuns pe trotuar, accidentând alte persoane. În total, doi copii şi trei adulţi au fost răniţi.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Potrivit Poliției Timiș, accidentul a fost provocat de o femeie de 58 de ani, care conducea pe strada Republicii din oraşul Gătaia.

Ea a lovit un băiat în vârstă de 13 ani care se afla pe trecerea de pietoni, apoi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar, unde a lovit o fată de 15 ani, o femeie de 32 de ani, o altă femeie de 37 de ani şi un tânăr de 29 de ani.

„A fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul este negativ. De asemenea, a fost testată cu aparatul drugtest şi se aşteaptă rezultatul momentan”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş, conform News.ro.

Inițial, primarul oraşului Gătaia, Raul Cozarov, a declarat pentru News.ro că mașina condusă de femeie a ajuns pe trotuar, unde se aflau mai mulți copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani.