Un cetăţean francez s-ar fi aruncat dintr-un autoturism în mers pe autostrada A1, în zona municipiului Arad, după ce s-ar fi certat în maşină cu iubita sa, aflată la volan. Victima a fost dusă în comă la spital, scrie Agerpres.

ambulantaFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, francezul are 62 de ani şi era pasager pe locul din dreapta din faţă.

„Victima a sărit din autoturism şi se află în stare comatoasă. Este transportată la Unitatea de Primire Urgenţe”, a transmis SAJ.

Conform specialarad.ro, victima are 62 de ani și ar fi în stare critică. Publicația locală a difuzat și imagini cu momentul, unele cu un puternic impact emoțional.

În imagini se vede cum autoturismul circulă cu viteză în momentul în care bărbatul cade pe șosea şi se rostogoleşte pe asfalt.

Referitor la acest incident, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că se fac cercetări, în timp ce surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că iubita francezului, care este din Bulgaria, a spus că bărbatul a sărit din maşină după ce au avut o ceartă.