Celebrul rapper „Guess Who” a fost prins drogat la volan, miercuri, în sectorul 1 al Capitalei, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Guess WhoFoto: Inquam Photos / George Călin

Update 17:00

La ieșirea de la audierile de la Brigada Rutieră București rapperul nu a vrut să facă prea multe declarații în fața presei.

„Nu am nimic ce să vă declar. Să așteptăm rezultatele. O zi bună”, a spus el jurnaliștilor.

Momentul video, la minutul 5:10:

  • „La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.
  • În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.
  • În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că bărbatul este celebrul rapper „Guess Who” (Laurențiu Mocanu), care ar fi consumat cocaină. El a fost prins de poliție în Piața Victoriei.

Într-una dintre melodiile sale, intitulată „Sex”, rapperul invocă consumul de droguri: „Nu există drog mai tare decât sexu' / Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu' /

Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.