România se pregătește să găzduiască una dintre cele mai mari conferințe de Web3, AI și Metaverse din Europa - xDay 2023. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului din București, în perioada 19-21 octombrie 2023 și aduce împreună lideri, inovatori, investitori și oficiali guvernamentali din întreaga lume.

xDay 2023Foto: Fundația MultiversX

xDay 2023: Descoperă Viitorul Tehnologiei

xDay 2023 este mai mult decât o conferință. Este o oportunitate de a descoperi viitorul tehnologiei. Conferința globală, organizată de Fundația MultiversX, are ca scop principal să exploreze modul în care tehnologiile emergente, cum ar fi blockchain-ul, inteligența artificială, Metaverse și Web3, pot depăși limitele domeniilor tehnologice pentru a stimula inovația și accelera dezvoltarea.

Cu peste 3000 de participanți așteptați, xDay 2023 este un loc unde dezvoltatorii, creatorii și utilizatorii tehnologiei se pot conecta, colabora și învăța din experiența altora. Evenimentul va include dezbateri, prezentări și paneluri, oferind un spațiu pentru explorarea celor mai recente inovații, produse și parteneriate strategice care vor modela viitorul tehnologiilor Web3.

Printre speakerii conferinței se numără Sebastian Burduja – Ministrul român al Energiei; Ștefan-Radu Oprea - Ministrul român al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului; Alex Tabarrok - economist și profesor la Universitatea George Mason din Virginia; Tobias Jung - Deutsche Telekom; Daniël Rood - Google Cloud; Andrei Pitis - fondator genezio; Anthony Pompliano - antreprenor și investitor; Beniamin Mincu - CEO MultiversX; Lucian Mincu - CIO MultiversX; Lucian Todea - COO MultiversX; Liu Bin - Web3.0/ Media/ A.I. Vertical Director la Tencent Cloud și mulți alți invitați de prestigiu din diverse domenii vor lua cuvântul la conferință.

Evenimentul se va încheia cu premiile MultiversX Ecosystem ce recunosc eforturile vizionarilor, inovatorilor și liderilor din cadrul comunității.

În urmă cu un an a avut loc prima ediție a conferinței la Paris. Evenimentul a fost marcant în

industria tehnologică și a reprezentat debutul unor produse inovatoare, planul de dezvoltare al rețelei blockchain MultiversX și integrări strategice. De asemenea, s-a sărbătorit expansiunea rapidă a ecosistemului MultiversX, care a crescut la peste 6000 de aplicații și găzduiește sute de start-up-uri din întreaga lume.

Hackathon Web3 de amploare europeană

Pe lângă conferință, MultiversX va organiza și unul dintre cele mai mari Hackathon-uri de Web3 din Europa, desfășurat la Palatul Parlamentului, unde se pot câștiga premii și finanțare de până la 1 milion de dolari. Aici, participanții vor avea șansa să-și demonstreze abilitățile, să colaboreze cu alți inovatori și să dezvolte soluții utile și aplicații bazate pe tehnologia Web3.

Beniamin Mincu, CEO MultiversX, a declarat că „prin MultiversX, încercăm să oferim o experiență mai bună comunității noastre de utilizatori și în special dezvoltatorilor, care sunt principalii actori în extinderea utilității blockchain ce va contribui direct la îmbunătățirea societății. Cu xDay, nu numai că evidențiem inovațiile tehnologice și noutățile pe care le aducem să îmbunătățim experiența utilizatorilor, dar, în același timp, identificăm și deschidem noi drumuri pentru a accelera dezvoltarea, alături de cei care participă în Hackathon”.

Bilete disponibile

Dacă îți dorești să faci parte din această experiență unică și să fii martorul schimbării în lumea tehnologiei, poți achiziționa bilete pentru xDay 2023 pe site-ul oficial.

Pregătește-te pentru un eveniment care va defini viitorul tehnologiei! xDay 2023 este locul unde se întâlnesc inovatorii, gânditorii și liderii pentru a crea o lume mai bună prin tehnologie. Pentru mai multe detalii despre speakeri și alte informații, intră pe site-ul oficial al evenimentului: https://xday.com/

Vino să faci parte din revoluția tehnologică la xDay 2023!

***

Despre MultiversX

MultiversX este o rețea blockchain scalabilă, sigură și descentralizată, creată pentru a permite aplicații noi pentru utilizatori, companii, societate și metavers.

​​Articol susținut de Fundația MultiversX