Opt suspecţi implicaţi în scandalul din centrul municipiului Craiova au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, transmite News.ro.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus arestarea preventivă a celor 8 bărbaţi, pentru 30 de zile”, a anunţat, marţi seară, IPJ Dolj.

Poliţiştii din Dolj au reţinut opt persoane implicate în scandalul din clubul din Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au precizat că în local se aflau şi doi poliţişti, care nu au fost implicaţi în scandal, fiind martori în acest caz.

În imaginile de la fața locului se observă cum un bărbat, angajat al Penitenciarului Craiova, este atacat de mai multe persoane, potrivit Digi 24.

Poliția a anunțat marți că a identificat opt persoane care au fost implicate în conflict, iar șase dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore, cu propunerea arestării preventive.

  • „Referitor la scandalul produs în dimineața de 16 septembrie, într-un club din Craiova, au fost identificați 8 bărbați implicați în conflict. Astfel, în seara de 18 septembrie, au fost emise 6 ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestora.
  • De asemenea, în acest moment, sunt audiați alți doi bărbați, urmând a fi propuse măsuri în consecință. În acest eveniment, nu au fost implicați angajați ai IPJ Dolj, însă, în local, se aflau doi polițiști, care au fost audiați în calitate de martori și care au furnizat informații cu valoare operativă ce au dus la identificarea autorilor”, a transmis marți Poliția Dolj.

Bătaia a continuat și în afara clubului, scrie tot Digi 24, iar la un moment dat unul dintre bătăuși ar fi scos chiar un cuțit, încercând să îi lovească pe cei din jurul său.

În urma conflictului, agentul penitenciarului din Craiova și încă un tânăr au ajuns la spital cu mai multe leziuni și fracturi.