Primarul unei comune din Teleorman a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, fiind acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 17 ani dintr-un centru de plasament din București. Bărbatul are 63 de ani.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Conform Poliției Capitalei, poliţiştii de la Secția 21, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziție la o adresă de domiclilu, precum și la sediul unei instituții din județul Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Poliția Capitalei spune, într-un comunicat de presă, că în 6 septembrie Secția 21 a fost sesizată că în 21 august o fată în vârstă de 17 ani dintr-un centru de plasament din Sectorul 6,ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

„În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani din județul Teleorman”, mai spune Poliția Capitalei, precizând că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform unor surse judiciare, bărbatul reținut este primarul comunei Botoroaga din județul Teleorman, care este în funcție de peste 20 de ani. Surse judiciare citate de Agerpres spun că primarul ar fi comis fapta chiar în sediul Primăriei, care era închisă la acel moment.