Tudor Duma, supranumit Maru, care îl aproviziona cu droguri pe Vlad Pascu, a fost arestat preventiv vineri. Tânărul s-a filmat când poliția l-a reținut. Imaginile au apărut pe internet.

Tudor DumaFoto: Inquam Photos / George Călin

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu Tudor Duma în timp ce poliția încearca să discute cu el și alți tineri, după ce le-a spart petrecere.

@m4ru.101 #m4ru #bucuresti #antena1 #floreasca ♬ sunet original - Ṃ̷̢̞̠̇̒̇4̸͉̻͙̞̞̫͇̗͊̋͗̀̐̄̽̏ru

De asemenea, dealerul supranumit Maru s-a filmat în timp ce era încătușat cu mâinile la spate în mașina poliției.

@m4ru.101 #floreasca #bucuresti #fypシ #m4ru #protv #antena1 ♬ sunet original - Ṃ̷̢̞̠̇̒̇4̸͉̻͙̞̞̫͇̗͊̋͗̀̐̄̽̏ru

Nu este prima dată când Tudor Duma epatează. Acesta s-a filmat și postat imagini pe Instagram când a spart farmacia Spitalului Floreasca.

Tudor Duma a mai avut probleme cu legea în trecut. Aceasta a fost prins cu canabis și pastile de Clonazepam, medicament din clasa benzodiazepinelor, folosit în tratarea convulsiilor de epilepsie, și care provoacă dependență.

Avocata tânărului suspectat că i-a vândut droguri lui Vlad Pascu a declarat că acesta conștientizează situația în care se află după ce a fost lipsit de libertate, potrivit Antena 3 CNN.

„După o noapte petrecută în stare de reținere, a conștientizat mai bine situația în care se află, pentru că, într-un fel, le-a creat și părinților o stare destul de neplăcută. Există un impact mediatic. El simte această presiune asupra sa", a spus Roxana Popa, apărătoarea lui Maru.

Magistrații Tribunalului București au emis mandate de arestare preventivă și pentru cei trei tineri care îl aprovizionau cu droguri pe Vlad Pascu.

Este vorba despre Tudor Duma, suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu şi cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri, precum și despre Ștefan Ciprian și Costin Antonio Constantin.