Autorităţile din Ilfov au emis, luni seară, un mesaj RO-Alert pentru a anunţa dispariţia unei fete de 14 ani şi a nepotului ei de aproape 2 ani. Fata a plecat în jurul orei 14.00 de acasă cu copilul şi nu au mai revenit, sesizarea fiinf făcută de mama fetei, potrivit News.ro.

Fata disaparutaFoto: politiaromana.ro

„Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov caută 2 minori, respectiv o minoră, în vârstă de 14 ani, care a plecat cu un minor, în vârstă de un an şi 11 luni, de la domiciliu din oraş Chitila, judeţul Ilfov, şi nu s-a mai întors”, anunţă, luni seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că sesizarea a fost formulată în mod direct, la sediul Poliţiei Oraşului Chitila, de către mama minorei de 14 ani.

Aceasta a anunţat că fata a plecat luni, în jurul orei 14:00, de la locuinţa din Chitila, împreună cu nepotul ei, de un an şi 11 luni şi nu s-au mai întors acasă.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,65 m, greutate aprox. 65 kg, păr şaten, lung ochi căprui, faţă rotundă, fără a prezenta semne particulare.

„Minora era îmbrăcată cu fustă de lungime medie, nu se cunoaşte culoarea, maieu, fără a se cunoaşte culoarea. Persoanele care deţin date ori informaţii, sau care pot da relaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

În zonă a fost emis mesaj RO-Alert pentru a semnala dispariţia copiilor.