Afecțiunile oftalmologice sunt acum mult mai ușor de tratat, iar provocările din acest punct de vedere sunt mai ușor de depășit date fiind inovațiile din domeniul tehnologic. Industria oftalmologiei a evoluat în mod semnificativ, iar pentru corectarea unor deficiențe precum miopie, hipermetropie sau astigmatism – cele mai frecvente afecțiuni – există soluții complete și eficiente.

Cum să scapi de ochelari prin cea mai nouă tehnologie laser?Foto: envato.com

Soluții oferite de noile tehnologii pentru tratarea afecțiunilor oftalmologice Chiar dacă nu toate afecțiunile pot fi corectate folosind tehnologia laser, există soluții moderne pentru orice afecțiune oftalmologică. Chirurgia refractivă cu laser, lentilele intraoculare și reducerra de dioptrii ReLex Smile Pro sunt cele mai importante modalități prin care pot fi tratate bolile oftalmologice.

Chirurgia refractivă cu laser este folosită pentru remodelarea corneei ochiului, fiind corectate astfel deficiențe vizuale. Implantul de lentile este o soluție de corectare a deficiențelor în cazul pacienților care suferă și de cataractă. ReLEx Smile Pro este una dintre tehnologiile similare chirurgiei refractare cu laser, însă presupune o intervenție chirurgicală minim invazivă, care utilizează laserul pentru a crea o mică lentilă în cornee. Aceasta e folosită pentru tratarea miopiei sau astigmatismului.

Ce implică RelEx Smile Pro, tehnologia de reducere a dioptriilor?

RelEx Smile Pro, sau Small Incision Lenticule Extraction, reprezintă o nouă tehnologie chirurgicală în care scopul precis este acela de a corecta deficiențele vizuale precum astigmatism sau miopie. Aceasta este considerată una dintre cele mai avansate metode de corecție a dioptriilor, iar beneficiile pe care le oferă pacienților sunt numeroase. Dr. Holhos te poate ajuta să descoperi ce oferă această tehnologie și cum poți scăpa ușor și rapid de dioptriile specifice afecțiunii tale.

Beneficii oferite de tehnologia de reducere a dioptriilor, RelEx Smile Pro

Printre aceste beneficii amintite, se numără: menținerea structurii corneei și contribuirea la stabilitatea acesteia, riscurile reduse de infecții sau de apariție a uscăciunii oculare, recuperare rapidă și disconfort minim. Totodată, este recunoscut efectul de stabilizare a dioptriilor în timp, astfel că vederea corectată este menținută pe termen lung.

ReLEx Smile Pro poate fi utilizată în vederea corectării unor dioptrii variate, de la cele specifice miopiei la cele de astigmatism sau hipermetropie, fiind eliminată astfel dependența de ochelari sau lentile de contact.

Prin șansa pe care o oferă fiecărui pacient, această tehnologie cu laser este extrem de eficientă atunci când vine vorba de îmbunătățirea semnificativă a vieții, pentru că vei scăpa definitiv de dependența de ochelari sau de lentile de contact.