Ministerul Afacerilor Interne (MAI) înfiinţează o linie telefonică specială pentru persoanele care caută informaţii despre victimele exploziilor produse la o staţie GPL din Crevedia. De asemenea, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină București, Doina Goșa, face apel către oameni să meargă duminică să doneze sânge.

Explozia de la CrevediaFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Oamenii pot suna la numerele de telefon 0212069397 şi 0212069398, dacă intervin probleme medicale în urma exploziilor sau dacă caută informaţii despre rude sau cunoştinţe afectate de explozii.

De asemenea, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină București, Doina Goșa, face apel către oameni să meargă duminică să doneze sânge.

Ea a spus, la Digi 24, că deocamdată sunt rezerve suficiente, dar că în mod sigur, având în vedere numărul mare de victime, va fi nevoie de sânge. Goșa a făcut apel la angajații centrului să meargă mâine la serviciu, iar oamenii să meargă să doneze sânge.

Amintim că mai multe explozii puternice au avut loc, sâmbătă, la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, deflagraţiile fiind urmate de un incendiu masiv. O persoană și-a pierdut viața, iar cel puțin 46 au fost rănite. Populația din zonă a fost evacuată.