Imagini cu sediul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai - unde a fost dus Vlad Pascu, înainte de a provoca accidentul - au fost publicate de către jurnaliștii de la Ziua de Constanța și arată că polițiștii lucrează într-un spațiu improvizat într-un container metalic.

Uniforma de politistFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sediul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai este situat la ieșirea din localitatea Vama Veche, în apropierea Drumului Național 39 Constanța-Vama Veche.

Polițiștii lucrează într-un spațiu improvizat, mai exact într-un container metalic, dotat cu camere de supraveghere și aer condiționat, scrie Ziua de Constanța.

Vlad Pascu a fost dus la Biroul de Poliție Vama Veche-2 Mai în noaptea de vineri spre sâmbătă, la 02:40, după ce a fost depistat de o patrulă mixtă poliție-jandarmerie pe DN39, au fost legitimați șoferul și pasagerii, iar în mașină au fost descoperite o țigară tip joint și pastile într-un pachet de țigări, a declarat, luni, șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă.

Potrivit acestuia, tânărul de 19 ani a fost dus cu autospeciala la sediul poliției Vama Veche-2 Mai, unde a fost testat etilotest - cu rezultat zero. El nu a fost testat însă și pentru consum de droguri, deși în mașina lui fuseseră găsite substanțe interzise. Vlad Pascu a fost lăsat să plece de la Poliție în jurul orei 04:30. La ora 05:25 a avut loc accidentul în care au fost uciși doi tineri de 20 și 21 de ani, iar alți trei au fost răniți.

Analizele care i-au fost făcute după accident au indicat că Vlad Pascu consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină, alte tipuri de droguri decât cele găsite în mașina lui.

CITEȘTE ȘI: Tragedia de la 2 Mai și un nou eșec al Poliției Române. Ce pârghii aveau polițiștii să îl verifice pe tânărul drogat chiar și în lipsa unui aparat drug test / Întrebări fără răspuns