Centrul Capitalei a fost duminică seară scena unei bătăi crunte. Patru bărbați s-au dat jos dintr-un taxi în intersecția dintre George Enescu şi Nicolae Bălcescu, și au atacat doi tineri. Totul a fost filmat de un șofer care se afla în zonă. Poliția a deschis o anchetă și îi caută pe bătăuși.

PolitieFoto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Potrivit imaginilor postate pe un grup de Facebook, incidentul s-a petrecut duminică seară la intersecția dintre George Enescu şi Nicolae Bălcescu, în București.

„Patru indivizi au coborât din taxi şi au lovit maşina din faţă, un Passat CC cu numere provizorii de Argeş. Restul este cu no comment”, este comentariul care însoţeşte imaginile.

Clipul scurt începe cu o imagine în care un tânăr este pe jos, fiind ţinut de haine de doi indivizi, iar unul îl loveşte cu palma peste cap.

În timp ce tânărul care se află pe caldarâm încercă să se ridice, un individ îi dă din nou peste cap, iar altul sare cu piciorul în fața celui de-al doilea tânăr implicat în conflict.

La final, cei patru indivizi se îndreaptă din nou către taxiul din care au coborât.

Șoferul care a filmat a deschis portiera iar pe fundalul înregistrării se aude un bărbat care țipă „Stai acolo, am zis!” de mai multe ori.

Nu este clar dacă se adresa martorului sau tânărului bătut care căzuse la pâmânt ce se îndrepta spre taxi.

Doi tineri au făcut sesizare la poliție

„La data de 13 august 2023, în jurul orei 23.20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin plângere, de către doi bărbaţi, în vârstă de 26 de ani, respectiv 22 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan, au fost agresaţi fizic de către alte 4 persoane”, anunţă, luni, Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că dosarul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Secţiei 1 Poliţie, care au demarat verificările, în vederea identificării celor în cauză şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.